Ads Top

Survivor Spoiler 7/6: Αποχώρησε το τεράστιο φαβορί από το παιχνίδι


Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο - Δεν θα κερδίσει για 2η φορά το Survivor

Δεν αποχώρησε μόνο ο Σταμάτης Ταλαδιανός αυτή την εβδομάδα από τον Άγιο Δομίνικο, αφού στο αεροπλάνο της επιστροφής θα έχει και μια συμπαίκτριά του.



Ο λόγος για το... τουρκικό Survivor και την Νεφισέ που μάθαμε από τους μικτούς αγώνες με Έλληνες και Τούρκους παίκτες. Η Νεφισέ είναι η κοπέλα που ερωτεύτηκε τρελά τον Φάνη Μπολέτση και του την έπεφτε με κάθε ευκαιρία. Μάλιστα είχε εκφράσει πολλές φορές τον έρωτά της για τον Έλληνα παίκτη.

Χαρακτηριστικά μάλιστα, πριν την ελληνική μονομαχία αποχώρησης είχε δηλώσει: «Επειδή ο Φάνης μου δεν είναι υποψήφιος. 



Αυτή η μονομαχία δεν με ενδιαφέρει πολύ. Ό,τι και να γίνει, όποιος και να αποχωρήσει δεν με ενδιαφέρει, αρκεί ο Φάνης να είναι ασφαλής. Ο Ταξίδης να μείνει και να μονομαχήσουν οι άλλοι τρεις».

Survivor 2024 spoiler: Τέλος το μεγάλο φαβορί



Η Νεφισέ λοιπόν είχε την ίδια τύχη με τον Σταμάτη Ταλαδιανό, καθώς ήταν η παίκτρια που έχασε στην τουρκική μονομαχία και έτσι αποχώρησε από το Survivor 2024. Μάλιστα η Τουρκάλα παίκτρια ήταν και η νικήτρια του περσινού Survivor στην γειτονική χώρα, με την ίδια να μην μπορεί να πετύχει τον στόχο της για δεύτερη φορά.


Αντίθετα εκείνη που ίσως να το καταφέρει να είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είχε κερδίσει τον μεγάλο τίτλο της νικήτριας του Survivor το 2019, ενώ έναν χρόνο πριν είχε πάει και στον μεγάλο τελικό, που είχε χάσει από τον Ηλία Γκότση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.