Ads Top

Survivor Spoiler 7/6: Ανατροπή! Ανακοίνωσαν το τέλος Γιώργος Λιανός και Ατζούν!


Ανατροπή δεδομένων

Βρισκόμαστε μια ανάσα από το φινάλε του Survivor 2024, κάτι που ανακοίνωσε και ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, παρελθόν από το Survivor 2024 αποτελεί ο Σταμάτης Ταλαδιανός, σε μια μίνι έκπληξη αφού στο μυαλό των περισσοτέρων έμοιαζε ως το δεύτερο φαβορί για παραμονή στο παιχνίδι, μετά τον Γιώργο Γκιουλέκα. 



Και στην κυριολεξία ο Σταμάτης Ταλαδιανός έφτασε στη πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, κι αυτό διότι αποχώρησε δύο εβδομάδες πριν το μεγάλο φινάλε. Τι σημαίνει αυτό;

Σύμφωνα με τα όσα είπε και ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός θα έχουμε ακόμα δύο αποχωρήσεις για να φτάσουμε στην τελική 4αδα που θα πάει στο Γαλάτσι. Σ' άλλα Survivor έφταναν 5 στο φινάλε, σ' άλλα 4, αλλά φέτος επειδή δεν βγαίνουν τα κουκιά πάμε για 4αδα ημιτελικού.

Survivor 2024 spoiler 07/06: Τότε τελειώνει το Survivor 2024



Αυτό λοιπόν σημαίνει πως έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες δράσεις. Την επόμενη και την μεθεπόμενη και μετά το σκηνικό μεταφέρεται στην Ελλάδα. Οπότε το τελευταίο επεισόδιο του Survivor 2024 από τον Άγιο Δομίνικο θα είναι την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Με βάση αυτό πάμε για ημιτελικό και τελικό στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι στις 24-25 Ιουνίου, δηλαδή περίπου 1 με 2 εβδομάδες πιο σύντομα από ότι τα προηγούμενα χρόνια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.