Ads Top

Survivor Spoiler 6/6: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά σήμερα


Τελευταία μέρα της εβδομάδας στο Survivor 2024 με έναν παίκτη να αποτελεί παρελθόν απόψε.

Τελικά η Κατερίνα Δαλάκα την γλίτωσε και δεν βρέθηκε στην θέση της υποψήφιας, όντας τραυματίας, αφού οι μπλε έχασαν την ασυλία και έβγαλαν τον Σταμάτη Ταλαδιανό υποψήφιο προς αποχώρηση. 



Έτσι σήμερα ο Σταμάτης θα βγει να διεκδικήσει την παραμονή του μαζί με τον Χριστόφορο Ταξίδη, την Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Γκιουλέκα.

Και χτες σας αποκαλύψαμε πως το πολύ μεγάλο φαβορί για αποχώρηση είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης! Μήπως όμως τελικά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα; Μήπως σε πρώτη φάση την πληρώσει άλλος; Τα spoilers εδώ και μέρες τον θέλουν εκτός Survivor όμως ο ίδιος θα βαλθεί να μας διαψεύσει;



Survivor 2024 spoiler 06/06: Ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor;

Σίγουρα μεγάλο φαβορί για παραμονή, ο οποίος πιστεύουμε πως δεν θα δυσκολευτεί και καθόλου για να παραμείνει στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο, είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας. 



Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας βρέθηκε αναγκαστικά υποψήφιος, εξαιτίας των λίγων παικτών που έχουν απομείνει στο παιχνίδι και από το γεγονός πως η Κατερίνα Δαλάκα ήταν τραυματίας. Έτσι ο Χριστόφορος αναγκάστηκε να τον ψηφίσει και ο Γιώργος είναι στον τάκο. Δεν θα αντιμετωπίσει όμως πρόβλημα. Πάμε παρακάτω.

Απομένουν τρεις. Σταμάτης Ταλαδιανός, Δώρα Νικολή και Χριστόφορος Ταξίδης. Ποιος δεν θα τα καταφέρει; Σίγουρα το φαβορί για να μας χαιρετίσει είναι ο Χριστόφορος, ωστόσο το γεγονός πως πλέον θα έχουμε διπλό στόχο για τη νίκη ίσως και να φέρει την ανατροπή και μαζί την Δώρα με το εισιτήριο της επιστροφής στα χέρια.

Όσον αφορά τον Σταμάτη Ταλαδιανό, δεν πιστεύουμε πως θα τα βρει σκούρα, καθώς έχει αποδείξει πως από Χριστόφορο και Δώρα είναι καλύτερος, τόσο σε ταχύτητα, όσο και σε στόχο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.