Ads Top

Survivor Spoiler 5/6: Ραγδαίες εξελίξεις με τον τραυματισμό της Κατερίνα Δαλάκα


Σας είχαμε αποκαλύψει τις τελευταίες μέρες και από την στιγμή που αποκαλύφθηκε ο σοβαρός τραυματισμός της Κατερίνας Δαλάκα πως εντολή των γιατρών είναι να αποχωρήσει από το Survivor και να ξεκουραστεί ώστε να μην της αφήσει κάποιο κουσούρι. 

Όμως στην προκειμένη περίπτωση μια τέτοια απόφαση είναι πολύ δύσκολη. Και από τις δύο πλευρές. Και από την ίδια και από την παραγωγή.



Η Κατερίνα Δαλάκα από την μια βλέπει πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει η δεύτερη παίκτρια, μετά τον Σάκη Κατσούλη, που θα κατακτήσει για δεύτερη φορά το Survivor και μαζί το έπαθλο των 100.000 ευρώ και από την άλλη η παραγωγή έχοντας τόσες πολλές αποχωρήσεις βλέπει πως σε περίπτωση αποχώρησης της Κατερίνας Δαλάκα, το Survivor θα χάσει ακόμα περισσότερη τηλεθέαση.

Survivor 2024 spoiler 05/06: Ποια είναι η οριστική απόφαση που πάρθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα;



Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως η παραγωγή του Survivor ξεκαθάρισε στην παραγωγή πως η απόφαση είναι αποκλειστικά δική της και πως αν θέλει να αποχωρήσει μπορεί να το κάνει, καθώς πάνω από όλα είναι η ίδια της, όπως και η υγεία κάθε παίκτη και κάθε ανθρώπου γενικότερα.

Η εντολή των γιατρών ήταν να αποχωρήσει και πως αν παραμείνει αυτό θα γίνει με αποκλειστικά δική της ευθύνη. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως την έβαλαν να υπογράψει και σχετικό χαρτί, ώστε να μην φέρουν οι ίδιοι καμία ευθύνη.



Χτες είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα, παρότι τραυματίας, να μπαίνει στον στίβο μάχης αλλά με προσοχή. Η απόφασή της είναι ξεκάθαρη και θέλει να παραμείνει και να παλέψει μέχρι τέλους για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Άλλωστε όταν είσαι αθλητής δεν έχει μάθει να τα παρατάς. Ειδικά όταν έχεις φτάσει στη πηγή. Δύναμη η Κατερίνα...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.