Ads Top

Survivor Spoiler 5/6: Ποιος είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα - Ποιον ψηφίζουν 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση;

Ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως αυτός θα προκύψει μέσα από την σημερινή ασυλία;



Ποια ομάδα δεν θα τα καταφέρει; Χτες είδαμε ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις. Τόσες εκπλήξεις που έφερε στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση τον Γιώργο Γκιουλέκα, παρότι είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες στο φετινό Survivor. 

Δεν μπορούσε όμως να γίνει κι αλλιώς, αφού η Κατερίνα Δαλάκα ήταν τραυματίας και δύσκολα ο Χριστόφορος Ταξίδης θα την έφερνε σε τόση δύσκολη θέση και θα την ψήφιζε. 



Από την στιγμή λοιπόν που ο ένας παίκτης της κόκκινης ομάδας ήταν ήδη υποψήφιος και ο άλλος τραυματίας ήταν λίγο πολύ δεδομένο πως στον τάκο θα βρεθεί ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Ποιους θα συναντήσει εκεί; Τον Χριστόφορο Ταξίδη, την Δώρα Νικολή και έναν παίκτη που θα προκύψει από την σημερινή ασυλία. Θα είναι η Κατερίνα Δαλάκα ή κάποιο παιδί από τους μπλε; Αυτό θα κριθεί από τη μάχη της τέταρτης ασυλίας. Ποια ομάδα θα την κερδίσει;

Survivor 2024 spoiler 05/06: Ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος



Σύμφωνα με τις αρχικές διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτου πάμε για ακόμα ένα ντέρμπι που δεν χωρούν προγνωστικά με τις φήμες να θέλουν τους Διάσημους νικητές. Θεωρούμε δεδομένο να κερδίσουν οι μπλε σήμερα, από την στιγμή που δεν υπάρχουν παιδιά να ψηφιστούν από την κόκκινη ομάδα, παρά μόνο μια παίκτρια κι αυτή τραυματίας. Θα βρει η παραγωγή την άκρη.

Προσοχή, αυτό αποτελεί μια εκτίμηση και σε καμία περίπτωση επιβεβαιωμένο spoiler ή γενικά κάποια πληροφορία από τον Άγιο Δομίνικο. Εφόσον η εκτίμηση επιβεβαιωθεί τότε υποψήφιος θα είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Αν όχι, θα είναι η Κατερίνα Δαλάκα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.