Ads Top

Survivor Spoiler 5/6: Πάρθηκε η απόφαση! Ο Ατζούν «τελειώνει» 2 παίκτες από το παιχνίδι


Τους τελείωσε ο Ατζούν - Η απόφαση που διώχνει αυτούς τους 2 παίκτες

Ξαφνική απόφαση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί που φέρνει ακόμα μια ανατροπή στο Survivor 2024 και στην ουσία τελειώνει το όνειρο για δύο παίκτες.



Όπως βλέπουμε στο trailer του σημερινού επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες των μπλε και των κόκκινων πως από αυτή την εβδομάδα θα έχουμε μια βασική αλλαγή στις μονομαχίες αποχώρησης. 

Ποια είναι αυτή; Πως από εδώ και στο εξής η νίκη ή η ήττα θα κρίνεται σε διπλό στόχο.

Survivor 2024 spoiler: Ποιος παίκτες τελειώνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί μ' αυτή την απόφαση;



Είναι ξεκάθαρο πως η απόφαση αυτή πάρθηκε ώστε να αποχωρήσουν και τα τελευταία... παλτά από τον Άγιο Δομίνικο. Άλλωστε σας έχουμε αποκαλύψει πως το τέλος για τον Χριστόφορο Ταξίδη έχει φτάσει. Και είναι ο ένας παίκτης που στην ουσία μένει εκτός Survivor 2024, μετά την τελευταία αλλαγή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο άλλος παίκτης είναι η Δώρα Νικολή, η οποία και αυτή έχει αποδείξει πως δυσκολεύεται πάρα πολύ στους στόχους, ενώ και οι μπαταρίες της δείχνουν να έχουν αδειάσει.



Είναι αλήθεια πως οι μαζικές αποχωρήσεις έφεραν φέτος το Survivor με αδύναμους παίκτες στο φινάλε, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε η παραγωγή του Survivor και ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός. 

Έστω και αργά ωστόσο, με την απόφαση να αλλάξει τον τρόπο αποχώρησης αλλά να παραμείνει ταυτόχρονα αγωνιστικός, θέλει να μεγαλώσει το ενδιαφέρον για το φινάλε του ριάλιτι, με την ζημιά από την χαμηλή τηλεθέαση να είναι ήδη τεράστια.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.