Ads Top

Survivor Spoiler 4/6: Αποχωρεί με εντολή γιατρού η Κατερίνα Δαλάκα;


Τρέχει και δεν φτάνει ο Ατζούν - Πώς θα...σώσει την Δαλάκα από αποχώρηση

Αναβρασμός υπάρχει, για ακόμα μια φορά, στη παραγωγή του Survivor έπειτα και από τον σοβαρό τραυματισμό της Κατερίνας Δαλάκα.



Είδαμε από το επεισόδιο της Κυριακής (02/06) πως η Κατερίνα Δαλάκα έχει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον ώμο. 

Η ίδια από αυτή την στιγμή έχει ξεκαθαρίσει πως πονάει πάρα πόλυ και πως δεν μπορεί να αγωνιστεί. Και χτες μάλιστα δεν αγωνίστηκε με τον εντολή των γιατρών να είναι πως όντως δεν πρέπει να μπει στους στίβους μάχης.



Το πρόβλημα, όσο και αν προσπαθούν να μην το παρουσιάσουν τόσο σοβαρό, είναι αρκετά σοβαρό. Η Κατερίνα Δαλάκα, εκτός από παίκτρια Survivor, είναι και αθλήτρια του στίβου και σίγουρα ένας τραυματισμός είναι πολύ σημαντικός για την ίδια αφού μπορεί να της αφήσει κουσούρι.

Ποια είναι η εντολή των γιατρών και γιατί έχει σημάνει συναγερμός στην παραγωγή, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να τρέχει και να μην φτάνει; 



Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί έχουν δώσει εντολή η Κατερίνα Δαλάκα να μην αγωνιστεί ποτέ ξανά μέχρι το φινάλε του Survivor 2024. Της έχουν ξεκαθαρίσει πως οποιοδήποτε ρίσκο μπορεί να κάνει χειρότερη κατάσταση και πως θα αγωνιστεί μόνο με δική της ευθύνη.

Survivor 2024 spoiler 04/06: Θα αποχωρήσει η Κατερίνα Δαλάκα;

Είναι ξεακάθαρο πως ο τραυματισμός της Κατερίνας Δαλάκα είναι σοβαρός. Όπως χαρακτηριστικά μας αποκάλυψε η πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο, αν ήμασταν δύο μήνες πριν η Κατερίνα Δαλάκα θα αποχωρούσε. Τώρα όμως υα λουριά έχουν σφίξει. Από την μια και η παραγωγή δεν θέλει να χάσει άλλον παίκτη και ειδικά το μεγάλο φαβορί για τον τελικό και από την άλλη και η Κατερίνα Δαλάκα δεν αφήνει στην άκρη τις 100.000 ευρώ του νικητή.

Ωστόσο η κατάσταση είναι περίπλοκη διότι είναι άγνωστο πως θα αγωνιστεί η Κατερίνα Δαλάκα για να εξασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι. Γιατί αν την γλιτώσει αυτή την εβδομάδα, είναι δεδομένο πως την επόμενη θα είναι σίγουρα υποψήφια, αν οι Διάσημοι χάσουν δύο ασυλίες. Μπερδεμένα τα πράγματα...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.