Ads Top

Survivor Spoiler 3/6: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο αγαπημένος παίκτης


Δύσκολες ώρες για αγαπημένο παίκτη του Survivor 2024 που δεν αποκλείεται ακόμα και να οδηγήσει σε αποχώρηση!

Ποιος είναι ο παίκτης που βρέθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο; Μα φυσικά η Κατερίνα Δαλάκα. 



Όπως είδαμε χτες η αγαπημένη παίκτρια του Survivor είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό με αποτέλεσμα να πονάει πάρα πολύ όταν αφήνει ελεύθερο το χέρι της και αυτό να την έχει θέσει εκτάκτως εκτός αγωνιστικών χώρων.

Survivor 2024 spoiler: Αποχωρεί η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor;



Πως η απόφαση των γιατρών είναι να μην αγωνιστεί ξανά μέχρι το φινάλε του Survivor 2024! Τι σημαίνει αυτό; Πως αν το έπαθλο κριθεί αγωνιστικά, τότε δεν θα μπορεί να το διεκδικήσει...

Ωστόσο η Κατερίνα Δαλάκα έχει αποδείξει πως είναι πολύ δυναμική γυναίκα και δεν τα βάζει εύκολα κάτω. 



Οι γιατροί της ξεκαθάρισαν πως αν αγωνιστεί θα το κάνει με δική της ευθύνη, με την ίδια να παραμένει στο Survivor μέχρι τέλους, αν κι εφόσον δεν αποχωρήσει αγωνιστικά.

Πάντως, αυτή την στιγμή που μιλάμε, η Κατερίνα Δαλάκα δεν μπορεί να αγωνιστεί καθόλου. Ούτε καν για την παραμονή της στο παιχνίδι. Θα την προστατέψουν ωστόσο οι συμπαίκτες της ή θα την βγάλουν στον τάκο. 

Εδώ που τα λέμε είναι μια καλή ευκαιρία γι' όλους να την βγάλουν εκτός Survivor. Άλλωστε ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024 θα είναι ένας και πλέον ο καθένας σκέφτεται το δικό του καλό... Το μόνο σίγουρο είναι πως η Κατερίνα Δαλάκα δεν πρόκειται να τα παρατήσει μέχρι τέλους.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.