Ads Top

Survivor Spoiler 3/6: Τραγικό φινάλε για την Κατερίνα Δαλάκα


Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2024, με την παίκτρια των Διασήμων να μην μπορεί να πιστέψει το κακό που την βρήκε.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Κυριακής (02/06) είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να τραυματίζεται πολύ σοβαρά στον ώμο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει ενώ δύσκολα θα δώσει το παρών και στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας. 



Εννοείται πως πλέον κανένας παίκτης δεν αποχωρεί αφού απομένουν 2-3 εβδομάδες για το μεγάλο φινάλε, όμως σίγουρα η εξέλιξη αυτή βάζει ένα πρόωρο φινάλε στην Κατερίνα Δαλάκα και το Survivor 2024.

Όπως είπε χτες και η ίδια η Κατερίνα Δαλάκα ο πόνος που νιώθει είναι πολύ δυνατός και δεν μπορεί να αγωνίζεται. Σίγουρα δεν μπορεί να αγωνίζεται όπως πριν, με την ίδια δύναμη και θέληση. Η ίδια τόνισε πως όταν το έχει ελεύθερο το χέρι και όχι δεμένο πονάει πολύ..



Survivor 2024 spoiler 03/06: Πρόωρο φινάλε για την Κατερίνα Δαλάκα;

Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα; Μπορεί να παραμένει στον Άγιο Δομίνικο όμως δεν μπορεί να αγωνιστεί καθόλου και είναι άγνωστο το πότε θα μπορέσει. 



Και επειδή στην ουσία μιλάμε για ένα παιχνίδια, δεν μπορεί να ρισκάρει η κοπέλα με την υγεία της, που μπορεί να της αφήσει μόνιμο πρόβλημα, για να κερδίσει απλά το Survivor 2024.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η Κατερίνα Δαλάκα αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί ξανά δύσκολα θα διεκδικήσει και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, κάνοντας αυτόματα φαβορί τον Φάνη Μπολέτση και τον Γιώργο Γκιουλέκα. 

Και το λέμε αυτό διότι με βάση τα όσα έχουν κυκλοφορήσει φέτος ο νικητής θα αναδειχθεί αγωνιστικά και όχι με ψήφο! Πως θα γίνει αυτό; Άγνωστο. Το μόνο σίγουρα είναι πως η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.