Ads Top

Survivor Spoiler 20/06: Πολλοί το άκουσαν από τον Λιανό λίγοι το κατάλαβαν


Το φινάλε της σεζόν έφτασε για το Survivor, με την τελική φάση να πλησιάζει και τους παίκτες να ετοιμάζονται να φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο, περνώντας εκεί πια τις τελευταίες τους στιγμές, προτού πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το σχετικό πρόγραμμα, αύριο (21/6) οι τέσσερις φιναλίστ και ο ένας παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα (20/6) από το ριάλιτι επιβίωσης, αναμένεται να πετάξουν για την επιστροφή στα πάτρια εδάφη, ώστε μες στην νέα εβδομάδα να διεξαχθούν ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός, με αγωνίσματα και μπροστά σε ζωντανό κοινό.



Η ιδέα αυτή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά, με τον νικητή του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ να αναδεικνύεται την Τετάρτη (26/6), αφού πρώτα περάσει από όσες δοκιμασίες του τεθούν. 

Την φετινή σεζόν, πάντως, η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί έχει προβληματιστεί αρκετά, καθώς δεν υπήρξε η αντίστοιχη τηλεοπτική ανταπόκριση από το κοινό, κάτι που φαίνεται καθημερινά από τα νούμερα τηλεθέασης.



Survivor 2024 spoiler 20/06: Ο προβληματισμός του Ατζούν και η τελική απόφαση για το ριάλιτι

Υπάρχει, γενικότερα, μια αίσθηση κούρασης από την πλευρά του κοινού, καθώς επί της ουσίας βλέπει τους ίδιους παίκτες κάθε χρόνο να αγωνίζονται στο ριάλιτι. Πολλές ήταν οι σκέψεις, που έκανε ο Ατζούν για να διακόψει για έναν χρόνο το Survivor, όμως φαίνεται πως τελικά κάτι τέτοιο δε θα το κάνει, με τα τελευταία λόγια του Γιώργου Λιανού να «προδίδουν» το τι θα συμβεί.



Όπως όλα δείχνουν, το Survivor θα προβληθεί κανονικά και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στος δέκτες μας, με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται και πάλι στο ρόλο του παρουσιαστή. Η βασική ιδέα, δε, είναι να φρεσκαριστεί εντελώς το ριάλιτι από άποψη προσώπων, ώστε το κοινό να βρει νέους... ήρωες να ταυτιστεί και, λογικά, μετά τον τελικό θα υπάρξει η σχετική ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.