Ads Top

Survivor Spoiler 13/6: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;


Το μεγαλύτερο έπαθλο επικοινωνίας που έχει δοθεί ποτέ σε Survivor - Διάσημοι ή Μαχητές; 

Φτάσαμε, λοιπόν, σε αυτό το σημείο! Εκεί, όπου έχουν μείνει μόνο λίγες μέρες, μέχρι οι παίκτες του Survivor να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα και να παραταχθούν μπροστά σε ζωντανό και τηλεοπτικό κοινό, ώστε να διεκδικήσουν το τρόπαιο και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.



Οι παίκτες των δύο ομάδων παλεύουν από την πρώτη μέρα έως και σήμερα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας αμφότερες οι πλευρές υποστεί σημαντικές απώλειες, όμως η υπομονή τους λαμβάνει τέλος. 

Έξι είναι οι παίκτες, που έχουν απομείνει στο ριάλιτι επιβίωσης και, μετά την νέα αποχώρηση στην τελευταία μονομαχία, θα απομείνουν πέντε.



Στόχος είναι, φυσικά, να φτάσουμε στους τέσσερις φιναλίστ, που θα πάρουν για ευχάριστο λόγο το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα, κάνοντας λίγη ακόμη υπομονή μέχρι να... περοποιηθούν ξανά τον εαυτό τους, αφού το ζητούμενο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η κούπα και το έπαθλο είναι σπουδαία αποκτήματα, για όποιον τα καταφέρει, κι εδώ που φτάσαμε λίγες μέρες ακόμη δε θα τους βλάψουν.

Survivor 2024 spoiler 13/06: Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επικοινωνίας



Λίγο προτού γυρίσουν στην πατρίδα, πάντως, θα έχουν μπροστά τους κι ένα αγώνισμα επικοινωνίας, με ένα από τα πιο μεγάλα έπαθλα, που έχουμε δει στην ιστορία του Survivor. 

Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας, συγκεκριμένα, θα έχουν το δικαίωμα σε δύο τηλέφωνα με άτομα της οικογένειάς τους, με το trailer ήδη να μας δείχνει τη συγκίνησή τους, επομένως το κίνητρο είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Ποια ομάδα, όμως, θα πάρει αυτό το έπαθλο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μπλε ομάδα είναι αυτή, που τα καταφέρνει και θα απολαύσει αυτό το σπουδαίο έπαθλο, όπου σίγουρα η συγκίνηση για όλους θα είναι διάχυτη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.