Ads Top

Survivor Spoiler 13/06: Ποιος είναι τελικά ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα;


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 2024 με σήμερα να φεύγει και ο τελευταίος παίκτης, πριν γίνει το παιχνίδι ατομικό.

Σας έχουμε ενημερώσει πως την Κυριακή το Survivor θα γίνει ατομικό και οι πέντε παίκτες που θα παραμείνουν θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στην τελική 4αδα. Ποιος θα είναι αυτός που θα μείνει εκτός; Για να φτάσουμε εκεί όμως θα πρέπει να φύγει και ένας απόψε.



Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορίσει ένα σενάριο που θέλει τις φήμες ότι αποχωρούν οι Χριστόφορος Ταξίδης και η Δώρα Νικολή να μην ισχύουν; 

Τι ισχύει τελικά; Να θυμίσουμε πως αυτή την στιγμή που μιλάμε μέσα στο παιχνίδι, τουλάχιστον τηλεοπτικά, είναι ακόμα η Κατερίνα Δαλάκα, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Χριστόφορος Ταξίδης από τους κόκκινους και η Δώρα Νικολή, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα από την μπλε ομάδα. 



Ποιος θα αποχωρήσει όμως απόψε; Στον τάκο βρίσκονται οι Χριστόφορος, Δώρα και Γιώργος Γκιουλέκας. Ποιος δεν θα τα καταφέρει;

Survivor 2024 spoiler 13/06: Είναι όλα ψέματα!

Κάπου εδώ να πούμε πως όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούν είναι ψέματα! Τίποτα δεν έχει αλλάξει λοιπόν. Απόψε θα δούμε τον Χριστόφορο Ταξίδη να χάνει στην μονομαχία και μάλιστα εύκολα και να παίρνει την δάδα του και να αποχωρεί.



Επομένως δύο μέρες πριν γίνει ατομικό το Survivor 2024 ο Χριστόφορος Ταξίδης δεν θα καταφέρει να πιει νερό από την πηγή. 

Η αλήθεια ωστόσο είναι πως κατάφερε να το τερματίσει αφού οι δυνατότητές του ήταν λιγότερες από εκεί που έφτασε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.