Ads Top

Survivor Spoiler 13/06: Τpαγικές ώρες για την Δώρα Νικολή, λίγο πριν την αποχώρησή της!


Τι συμβαίνει με την Δώρα Νικολή στον Άγιο Δομίνικο, λίγο πριν την αποχώρησή της από το Survivor 2024;

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και μέρες, η Δώρα Νικολή είναι η παίκτρια που θα φύγει τελευταία πριν την τελική 4αδα που θα πάει στο Γαλάτσι και θα τερματίσει 5η στο Survivor 2024, μια εξαιρετική θέση, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως έφτασε πολύ κοντά στην αποχώρησή της.



Αρχικά από την πρώτη εβδομάδα, εκεί στα μέσα του Ιανουαρίου, βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση όμως άντεξε. 

Και άντεξε μέχρι το φινάλε. Ωστόσο αρκετές φορές έφτασε κοντά και στην οικειοθελής αποχώρηση, με την παραγωγή αλλά και τις φίλες της να την πείθουν να μείνει. Τελικά έμεινε αλλά η ψυχολογία της έφτασε στα τάρταρα.



Survivor 2024 spoiler 13/06: Τι συνέβη με την Δώρα Νικολή;

Αυτή την στιγμή που μιλάμε η Δώρα Νικολή περνάει «ζάχαρη». Έχει αποχωρήσει από το Survivor, βρίσκεται στο ξενοδοχείο και πίνει τα κοκτέιλ της μαζί με τον Χριστόφορο Ταξίδη που θα τον δούμε να αποχωρεί απόψε. Τι συνέβη όμως λίγο πριν αποχωρήσει;



Η επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει με ατομικούς αγώνες για να παραμείνουν τέσσερις. Εκεί θα δούμε την Δώρα Νικολή να μην τα καταφέρνει και να αποχωρήσει. Και εκεί θα λυγίσει, αφήνοντας την Κατερίνα Δαλάκα πίσω μόνη της. Όχι για πολύ βέβαια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η στεναχώρια της ήταν σε υπερβολικό σημείο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα, αφού πιστεύει πως η φίλη της με τους τραυματισμούς που έχει δεν θα τα καταφέρει. 

Για κάποιον λόγο νιώθει πολύ κοντά της την Κατερίνα Δαλάκα και μόνο στην σκέψη ότι θα μείνει για λίγες μέρες μόνη γυναίκα στο δάσος την έκανε την λυγίσει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.