Ads Top

Survivor Spoiler 12/6: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα; Ποιον ψηφίζουν υποψήφιο, τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Διάσημοι και Μαχητές ή αν προτιμάτε Κόκκινοι και Μπλε μπαίνουν τελευταία φορά στον στίβο μάχης ως ομάδες για μάχη ασυλίας. 



Τούμπα στα προγνωστικά και στα όσα έχουν γραφτεί, οι Μπλε χτες έκαναν το 2 στα 2 και έφεραν τους Κόκκινους σε πολύ πολύ δύσκολη θέση. 

Κι αυτό διότι αν χάσουν και σήμερα θα είναι και οι τρεις παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού ήδη στον τάκο είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Γιώργος Γκιουλέκας. Για να την γλιτώσει η Κατερίνα Δαλάκα θα πρέπει οι μπλε αυτόματα να χάσουν. Θα γίνει όμως;



Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας είναι ιστορικό για το Survivor 2024 καθώς είναι και το τελευταίο ομαδικό, μιας και μετά την αποχώρηση της Πέμπτης θα έχουμε ατομικούς αγώνες για την τελική τετράδα. Ποιοι θα είναι αυτοί που θα πάνε Γαλάτσι; Λίγο πολύ αναμενόμενοι.

Survivor 2024 spoiler 12/06: Ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση;



Από την αρχή της εβδομάδας σας έχουμε ενημερώσει πως οι δύο ασυλίες θα πάνε στην μπλε ομάδα και η μια στους Κόκκινους. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα έχουμε νίκη των Κόκκινων. Επομένως η Κατερίνα Δαλάκα την γλιτώνει, γι αυτή την εβδομάδα και πάει να τα δώσει όλα την επόμενη για να μπει στην τελική τετράδα.

Όσο για τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση; Λίγο πολύ αναμενόμενο το ποιον θα ψηφίσουν οι τρεις μπλε! Από την κάλπη θα βγει το όνομα της Δώρας Νικολή, την οποία θα ψηφίσει τόσο ο Ντάινελ Νούρκα, όσο και ο Φάνης Μπολέτσης. Αναμενόμενο αφού τα δύο παιδιά είναι κολλητοί φίλοι και είναι λογικό να προστατέψει ο ένας τον άλλον.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.