Ads Top

Survivor Spoiler 10/06: Ο Λιανός ανακοινώνει μεγάλη αλλαγή στους παίκτες - «Αυτή την εβδομάδα θα...»


Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στο Survivor 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 2024 με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες των δύο ομάδων τις τελευταίες αποφάσεις.



Συγκεκριμένα, μετά το «κόψιμο» του επεισοδίου της Κυριακής (09/06) λόγω Ευρωεκλογών, ο Γιώργος Λιανός όπως βλέπουμε και στο trailer του σημερινού (10/06) επεισοδίου θα ανακοινώσει στους παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών ότι οι ασυλίες, αυτή την εβδομάδα, θα είναι τρεις, επομένως θα έχουμε και τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση που θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor 2024 και τον Άγιο Δομίνικο.

Διάσημοι και Μαχητές καλούνται να μπουν στην τελική ευθεία για το Survivor και μένει να δούμε ποιοι είναι οι 4 παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν στα ημιτελικά στο Γαλάτσι, τα οποία αναμένεται να διεξαχθούν πιο νωρίς από ότι πέρσι και γενικότερα τα τελευταία χρόνια.



Μένει να δούμε αν οι τρεις ασυλίες παραμείνουν και την επόμενη εβδομάδα, η οποία αναμένεται να είναι και η τελευταία με δράση από τον Άγιο Δομίνικο, μιας και μετά από δύο αποχωρήσεις θα φτάσουμε στην τελική 4αδα.

Πάμε να δούμε το trailer του σημερινού επεισοδίου (10/06) εκεί όπου ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει την απόφαση για την ασυλία της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.