Ads Top

Survivor - Ελένη Χαμπέρη: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον γάμο της στον Βόλο (pics)


Στο πλευρό της πάντα η Σταυρούλα Χρυσαειδή

H Σταυρούλα Χρυσαειδή μπορεί να αποχώρησε από το Survivor 2024 κάπως... λαβωμένη, καθώς ο τραυματισμός της την εμπόδισε να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία που είχε χαράξει μέσα στο παιχνίδι για 3η χρονιά, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει χαρμόσυνες στιγμές να γιορτάζει εκτός παιχνδιού!



Η Σταυρούλα χαίρεται με τη χαρά της καλής της φίλης, Ελένης Χαμπέρη, με την οποία έχει στενή φιλία από τη στιγμή κιόλας που γνωρίστηκαν στο πλαίσιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Με την ευκαιρία, μη ξεχάσετε να δείτε: Survivor 2024: Νέες περιπέτειες για την Σταυρούλα Χρυσαειδή - Στο νοσοκομείο λίγες μέρες μόνο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα (photo)



Οι δυο τους συναντήθηκαν στον All Star κύκλο του ριάλιτι το 2023 και κατευθείαν έγιναν φίλες.

Από τότε, αν και η Ελένη Χαμπέρη μένει μόνιμα στον Βόλο, οι δυο τους συνεχίζουν να είναι κολλητές και φυσικά δεν γινόταν η Σταυρούλα βγαίνοντας από το παιχνίδι να μην επισκεφτεί τη φίλη της για να μοιραστεί μαζί της όλα της τα νέα από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και για να είναι μαζί της στην πρόβα νυφικού.

Η πρόβα νυφικού στον Βόλο



Οι δύο φίλες, όπως μπορούμε να δούμε από τις αναρτήσεις που έκαναν στους προσωπιους τους λογαριασμούς στο Instagram, πέρασαν πολύ όμορφα και έκαναν πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί.

Από γυμναστική στον χώρο που διατηρεί η Ελένη Χαμπέρη μέχρι σολάριουμ και φυσικά την περιβόητη πρόβα νυφικού με την Σταυρούλα να μην αποκαλύπτει κανένα στοιχείο για το τι επέλεξε η φίλη της για τον γάμο της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αναστασίου.


Δεν έλειψαν, βεβαίως, και οι νυχτερινές έξοδοι στο Βόλο, όπου οι δυο φίλες μαζί με τον σύντροφο της Ελένης Χαμπέρη και άλλους φίλους της έκαναν μια βόλτα σε μπαρ της περιοχής.


Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν πολύ χαρούμενη για την φίλη της και τον άνθρωπο που έχει βρει και κάπως έτσι ευχήθηκε σε όλους τους followers της να βρουν μια τέτοια αγάπη.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.