Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 6/6: Αυτός αποχωρεί από το παιχνίδι


Επιβεβαιώνεται η τελευταία διαρροή - Έχουμε τεράστια έκπληξη, ποιος αποχωρεί από το παιχνίδι 

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και μια τεράστια ανατροπή έχουμε απόψε με τον παίκτη που αποχωρεί από το ριάλιτι, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.



Τελικά η Κατερίνα Δαλάκα την γλίτωσε και δεν βρέθηκε στην θέση της υποψήφιας, όντας τραυματίας, αφού οι μπλε έχασαν την ασυλία και έβγαλαν τον Σταμάτη Ταλαδιανό υποψήφιο προς αποχώρηση. 

Έτσι σήμερα ο Σταμάτης θα βγει να διεκδικήσει την παραμονή του μαζί με τον Χριστόφορο Ταξίδη, την Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Γκιουλέκα.



Και χτες σας αποκαλύψαμε πως το πολύ μεγάλο φαβορί για αποχώρηση είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης! Μήπως όμως τελικά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα; Μήπως σε πρώτη φάση την πληρώσει άλλος; Τα spoilers εδώ και μέρες τον θέλουν εκτός Survivor όμως ο ίδιος θα βαλθεί να μας διαψεύσει;

Survivor 2024 spoiler 06/06: Ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει



Οι πηγές μας πλέον είναι απόλυτα επιβεβαιωμένες και γνωρίζουμε τον παίκτη που λέει οριστικά αντίο. Παρελθόν από το Survivor 2024 αποτελεί ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο οποίος πήρε μέρος στο ριάλιτι από την πρώτη μέρα διεξαγωγής του μέχρι και σήμερα. 

Τελικά δεν θα πιει νερό από την πηγή και θα αποχωρήσει λίγο πριν το μεγάλο φινάλε. Για πολλούς αποτελεί τεράστια έκπληξη, κυρίως γιατί ο Χριστόφορος μένει στο παιχνίδι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.