Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 6/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Διάσημοι ή Μαχητές; Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Κάναμε τα τηλέφωνά μας και έχουμε το spoiler με τον νικητή του σημερινού επάθλου. Ποια ομάδα κερδίζει;

Μπορεί στο trailer της ημεράς να βλέπουμε πλάνα μόνο από τον αγώνα μονομαχίας της ημέρας, ωστόσο θα έχουμε και αγώνα επάθλου. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν αποτελεί έπαθλο επικοινωνίας ή ενός super επάθλου αλλά αγώνα θα έχει κανονικά.



Οι τρεις Κόκκινοι λοιπόν και οι τέσσερις Μπλε θα μπουν στον στίβο μάχης με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το έπαθλο. Εδώ που φτάσαμε σίγουρα το έπαθλο δεν αποτελεί και τεράστιο κίνητρο, όμως να είχαμε να λέγαμε. Ο καθένας που έχει απομείνει μέσα στο παιχνίδι τον ενδιαφέρει να φτάσει μέχρι τέλους και να πάρει τα 100.000 ευρώ. Ποιος παίκτες θα είναι αυτός;

Ωστόσο όσο και να θέλουν να φτάσει το τέλος οι 7 παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο έχουν και κάποιες μάχες ακόμα για ασυλίες και έπαθλα. Απόψε είναι η μέρα επάθλου. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;



Survivor 2024 spoiler 06/06: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου;

Να αναφέρουμε ξανά πως δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουμε αγώνα επάθλου επικοινωνίας ή γενικά επάθλου ωστόσο τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα ως προς το αποτέλεσμα. 



Σίγουρα οι παίκτες που είναι τραυματίας θα προστατέψουν τον εαυτό τους, αφού αυτό που τους ενδιαφέρει πλέον είναι η προσωπική τους νίκη και η κατάκτηση των 100.000 ευρώ! 

Τι σημαίνει αυτό; Πως στον αγώνα επάθλου δεν θα τα δώσουν όλα ή μπορούν ακόμα και να μην αγωνιστούν.

UPDATE: Ωστόσο έχουμε την μεγάλη ανατροπή. Η Κατερίνα Δαλάκα θα αγωνιστεί ξανά και θα επιστρέψει στις επιτυχίες την κόκκινη ομάδα!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.