Ads Top

Ανατροπή από τον Γιώργο Λιανό: Έρχεται στους επόμενους μήνες το Survivor 2025;


Τι αποκάλυψε μόλις γύρισε στην Ελλάδα

Το Survivor 2024 μας αφήνει οριστικά στις επόμενες ημέρες, καθώς την νέα εβδομάδα θα διεξαχθεί η τελική φάση και την Τετάρτη (26/6) θα μάθουμε το ποιος θα αναδειχθεί ως ο μεγάλος νικητής, ο οποίος θα πάρει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, με τον Γιώργο Λιανό για ακόμη μια φορά να είναι εξαιρετικός στην παρουσίαση.



Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα και, όντας ήδη... αρκετά μαυρισμένος από τη διαμονή του στον Άγιο Δομίνικο, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα για την νέα σεζόν, φτάνοντας σημείο σχεδόν να προαναγγείλει νέα σεζόν του Survivor, αν και τίποτα δεν είναι οριστικό.

Αφού πρώτα μίλησε στο Breakfast@Star για τη ραδιοφωνική του εκπομπή, όπου επέστρεψε, επισημαίνοντας με χιούμορ πως «δε μου έλειψε η παρέα τους όσο ήμουν στην ξενιτιά», πρόσθεσε για το Survivor, ότι «θα γίνει στην ημερομηνία, που είχαμε ορίσει, με αγωνίσματα σε ζωντανή μετάδοση», επιβεβαιώνοντας στο απόλυτο τις σχετικές πληροφορίες.



Η αναφορά του Γιώργου Λιανού για την περίπτωση επιστροφής του Survivor στην νέα σεζόν

Ο Γιώργος Λιανός συνέχισε λέγοντας, ότι «είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία του παιχνιδιού, αυτό που συμβαίνει με τα νούμερα τηλεθέασης είναι κάτι, που μπορεί να γίνει μία είναι πάνω μία είναι κάτω. Δεν νομίζω πως θα παρουσιάσω το Exathlon, καθώς μου ζήτησαν να προτείνω πρόσωπα για την παρουσίαση.



Φαντάζομαι θα υπάρξει και νέος κύκλος του Survivor. Προς το παρόν δε θέλω να κάνω κάτι άλλο, δέχθηκε τηλεφωνήματα και από άλλα κανάλια, για να μάθουν αν λήγει το συμβόλαιό μου. Συνεχίζω και το θέμα είναι να έχεις όρεξη και να δείχνεις τα στοιχεία του χαρακτήρα σου στον αέρα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.