Ads Top

Survivor 2024 Trailer 23/06: Ζητωκραυγάζουν όλοι μετά την ανακοίνωση Λιανού - «Τώρα που φτάσαμε στο τέλος ένας από εσάς...»


Έφτασε η στιγμή που περίμεναν όλοι λίγο πριν το τέλος

Έχουμε έρθει στο τέλος, πια, του Survivor, με το μεγάλο τελικό να πλησιάζει και τον νικητή να αναδεικνύεται την Τετάρτη 26 Ιουνίου στο Άλσος Βεΐκου, όπου μάλιστα για πρώτη φορά αναμένεται να δούμε ένα στίβο μάχης να στήνεται, ώστε να διαπιστώσουμε το ποιος θα επικρατήσει.



Πριν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο, ωστόσο, οι παίκτες έχουν λίγες ακόμη στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, με ένα νέο επεισόδιο που θα αναδείξει ένα σπουδαίο έπαθλο, προτού γυρίσουμε στην Ελλάδα, για να δούμε και το ποιος θα πάρει τα 100.000 ευρώ μαζί με την κούπα, με μια μεγάλη απόφαση παράλληλα να έχει ληφθεί για την νέα χρονιά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 2024 trailer 23/06: Το σπουδαίο έπαθλο πριν από την επιστροφή στην Ελλάδα



Ο Γιώργος Λιανός, συγκεκριμένα, ανακοινώνει στους παίκτες, ότι ο νικητής μέσα από δύο διαγωνιστικά σκέλη, θα καταφέρει να κερδίσει ένα αυτοκίνητο, όπως έχουμε συνηθίσει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, και σίγουρα για να δώσει αυτό το έπαθλο, φροντίζει πρωτίστως... να τους εκθέσει.

Συγκεκριμένα, το ένα σκέλος αφορά το γεγονός, ότι πρέπει να δουν το αν η μητέρα τους έχει απαντήσει σωστά σε ορισμένες ερωτήσεις, που της έχουν τεθεί, για να διαπιστωθεί το πόσο καλά γνωρίζει το παιδί της. Το γέλιο είναι άφθονο από τις απαντήσεις και ο ενθουσιασμός μεγάλος για το τελευταίο σπουδαίο έπαθλο, προτού πάμε στο Γαλάτσι.



Δείτε το trailer:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.