Ads Top

Survivor 2024 Trailer 14/6: Ο Γιώργος Λιανός το ανακοινώνει οριστικά - «Επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα...»


Έφτασε η μεγάλη στιγμή

Το Survivor φτάνει, σιγά σιγά, στην κορύφωσή του για την φετινή σεζόν, με τους παίκτες να παλεύουν να επιβιώσουν και τρεις να διεκδικούν θέση στην τελική πεντάδα του ριάλιτι επιβίωσης, ένα «βήμα» προτού πάνε στο Άλσος Βεΐκου για την κούπα.



Ο Γιώργος Λιανός μας παρουσιάζει την τελική μονομαχία ανάμεαα στους τρεις υποψηφίους, που έχουν ψηφιστεί για αποχώρηση, με τον Γιώργο Γκιουλέκα, τη Δώρα Νικολή και τον Χριστόφορο Ταξίδη να δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη τους έως την επόμενη, για να μείνουν λίγο ακόμη στον Άγιο Δομίνικο και να πλησιάσουν λίγο πιο κοντά στον τελικό.

Survivor 2024 trailer 14/06: Η μεγάλη ώρα της μονομαχίας έφτασε



Όλα ακολούθησαν έναν πολύ συγκινητικό αγώνα επικοινωνίας, τον οποίο είχε κερδίσει η μπλε ομάδα, καλώντας και την Κατερίνα Δαλάκα να μιλήσει με τους πιο κοντινούς της ανθρώπους, όμως τα δύσκολα για τους τρεις μονομάχους έχουν πια έρθει με την τελική αυτή μονομαχία, με μια μεγάλη γκάφα παρεμπιπτόντως να γίνεται αντιληπτή.

Ένας από αυτούς, λοιπόν, δε θα τα καταφέρει και, όπως τονίζει ο παρουσιαστής, θα πάρει λίγο νωρίτερα το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα, φτάνοντας στην πηγή, αλλά μη γευόμενος το γλυκό νέκταρ της εισόδου στους κορυφαίους πέντε.

Δείτε το trailer:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.