Ads Top

Survivor 2024 Spoiler: Αυτός κερδίζει το υπερπολυτελές αυτοκίνητο


Μπορεί να φτάνουμε στο φινάλε του Survivor 2024 και πολλοί να νομίζετε πως όλα έχουν τελειώσει αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι η κατάσταση.

Τι συμβαίνει; Μήπως δεν έχουμε δει κάτι φέτος που είδαμε σε προηγούμενους κύκλους. Μα φυσικά. Η μονομαχία για το αυτοκίνητο! Για ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο που θα κερδίσει ένας από τους παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor 2024 και τον Άγιο Δομίνικο.



Ποιος θα το κερδίσει; Πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση; Αρχικά είναι ακόμα άγνωστο αν θα γίνει ο αγώνας για το αυτοκίνητο αυτή την εβδομάδα που έχουν απομείνει 6 παίκτες ή θα φύγουν ακόμα δύο και θα κριθεί στην 4αδα που θα φτάσει στα ημιτελικά.

 Άλλωστε δεν αποκλείεται να έχουμε και μια εβδομάδα δίχως ασυλία στον Άγιο Δομίνικο, πριν επιστρέψουν οι 4 παίκτες στην Ελλάδα για την τελική ευθεία.



Survivor 2024 spoiler 10/06: Ποια η μεγάλη αλλαγή στην δικαδικασία για το αυτοκίνητο;

Σε ένα Survivor λοιπόν που γίνεται φέτος με αγωνιστικά κριτήρια είναι άδικο το αυτοκίνητο να κριθεί σε αγώνες, διότι δεν θα έχουν όλοι οι παίκτες τις ίδιες πιθανότητες! Έτσι ο Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε την μεγάλη απόφαση! Ποια είναι αυτή;

Ο νικητής να αναδειχθεί μέσα από αγώνα ερωτήσεων, κάτι σαν τα «Παιχνίδια της Καραϊβικής»! Όσο για το ποιος θα το κερδίσει; 



Ας περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η τελική τετράδα του Survivor και βλέπουμε. Πάντως σαν προαίσθημα θα λέγαμε Γιώργος Γκιουλέκας ή Ντάνιελ Νούρκα. Ίδωμεν... Λίγες μέρες υπομονή ακόμα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.