Ads Top

Survivor 2024 spoiler: Άδειασε η κλεψύδρα! Παρελθόν αυτός ο παίκτης - Ετοιμάζει τις βαλίτσες του


Ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του, έφτασε η ώρα της αποχώρησης...

Ποιος είναι ο παίκτης που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2024;



Όχι, δεν αποχώρησε κάποιος οικειοθελώς αλλά το τέλος του πλησιάζει. Βασικά μέσα στις επόμενες δύο μέρες θα έχει αποχωρήσει. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Υποψήφιοι προς αποχώρηση, για ακόμα μια εβδομάδα, είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης και η Δώρα Νικολή, ενώ σ' αυτούς έχει προστεθεί και ο Γιώργος Γκιούλεκας και αναμένεται ακόμα ένας.

Τα πράγματα όμως δέιχνουν λίγο πολύ ξεκάθαρα, μετά από αρκετές εβδομάδες, στον Άγιο Δομίνικο! Δεν γίνεται να την γλιτώσει πάλι, η κλεψύδρα του έχει αδειάσει. Δεν έχει άλλον χρόνο και το τέλος πλησιάζει επικίνδυνα.



Survivor 2024 spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor 2024;

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από την Παρασκευή κιόλας, ο Χριστόφορος Ταξίδης θα αποχωρήσει από το Survivor. Όπως είδαμε και στις τελευταίες μονομαχίες αποχώρησης δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κανέναν από τους άλλους παίκτες, συμπαίκτες και αντιπάλους.



Ειδικά μετά την απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να γίνει διπλός ο στόχος στις μονομαχίες αποχώρησης από εδώ και στο εξής, στην ουσία τελείωσε το ταξίδι του... Ταξίδη στο Survivor 2024 και τον Άγιο Δομίνικο.

Θα μας προκαλέσει τεράστια έκπληξη αν καταφέρει τελικά ο παίκτης της κόκκινης ομάδας να πετάξει κάποιον άλλον εκτός Survivor. Βασικά θα μας κάνει τεράστια εντύπωση ακόμα και αν καταφέρει να επικρατήσει σε ένα ραν, με διπλό στόχο.

Πάντως ακόμα και να... κοιμηθεί ο Θεός και να καταφέρει να την γλιτώσει αυτή την φορά, σίγουρα θα αποχωρήσει την επόμενη. Δεν γίνεται. Τελείωσε το Survivor 2024 για τον Χριστόφορο Ταξίδη, λίγο πριν το φινάλε. Όμως κι εδώ που έφτασε είναι άθλος, αφού βρέθηκε πολλές φορές υποψήφιος και κατάφερε να παραμείνει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα λοιπόν για τον Χριστόφορο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.