Ads Top

Survivor 2024 Spoiler: Oι χειρότεροι φόβoι για την Κατερίνα Δαλάκα επιβεβαιώθηκαν


Δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο, λίγο πριν την μεγάλη μάχη για τα 100.000 ευρώ και τον τίτλο του νικητή.

Σίγουρα από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το Survivor 2024 η Κατερίνα Δαλάκα ήταν το μεγάλο φαβορί για την κούπα. 



Και αν όχι το μεγάλο, ένα από τα μεγαλύτερα. Αγωνιστικά τουλάχιστον σίγουρα. Η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να αφήσει πίσω της ότι συνέβη με πέρσι με την αποβολή της από το Survivor All Star και επέστρεψε φέτος στον Άγιο Δομίνικο αποφασισμένη για όλα.

Ωστόσο η τύχη της έχει γυρίσει την πλάτη. Το γεγονός πως φέτος το Survivor είναι καθαρά αγωνιστικό έχει φέρει πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών σ' όλους τους παίκτες. Βλέπετε αγωνίζονται καθημερινά αρκετές φορές και χωρίς φαγητό. Πόσο να αντέξει ο οργανισμός. Τι συμβαίνει όμως με την περίπτωση της Κατερίνας Δαλάκας;



Survivor 2024 spoiler: Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς

Ποιοι είναι οι χειρότεροι φόβοι που επιβεβαιώνονται για την Κατερίνα Δαλάκα; Πως οι τραυματισμοί που έχει υποστεί τις τελευταίες μέρες δεν είναι και ότι καλύτερο. Τι εννοούμε; Πως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα με θεραπεία αλλιώς θα της αφήσουν κουσούρι.



Η εντολή των γιατρών είναι ξεκάθαρη να μην αγωνιστεί. Η ίδια όμως το αποκλείει το σενάριο αυτό. Βλέπει απέναντι τη νίκη και τα 100.000 ευρώ και δεν πρόκειται να σταματήσει. Ωστόσο έχει εντολή να το πάει συντηρητικά και όταν επιστρέψει στην Ελλάδα να αρχίσει εντατικά θεραπείες ώστε να καταφέρει να ξεπεράσει την όλη φάση, χωρίς να έχει επιπλέον προβλήματα που μπορεί να της μείνουν για καιρό.

Άλλωστε η ίδια σαν αθλήτρια ξέρει πολύ καλά τον ευατό της και σίγουρα θα βρει τρόπο να το ξεπεράσει κι αυτό. Ωστόσο παραμένει χλωμό αν θα καταφέρει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της για να φτάσει στη μεγάλη νίκη και το έπαθλο, ειδικά όταν έχει απέναντί της δυνατούς παίκτες όπως ο Φάνης Μπολέτσης και ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.