Ads Top

Survivor 2024 Spoiler 8/6: Αποβάλλεται ο Φάνης Μπολέτσης;


Το Survivor συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον και άπαντες περιμένουν να δουν το τι θα γίνει στην τελική ευθεία του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς πλησιάζουμε στην φάση, όπου οι εναπομείναντες παίκτες, που θα πάρουν το εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα, θα παρουσιαστούν ενώπιον ζωντανού και τηλεοπτικού κοινού.

Πολλοί ήταν εκείνοι, βέβαια, που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήθελαν να γυρίσουν νωρίτερα στην χώρα μας, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οικειοθελώς, βάζοντας σε προβληματισμό την παραγωγή, η οποία κατάφερε πάντως να... τραβήξει λίγο το παιχνίδι, ώστε να μην τελειώσει στις αρχές Ιουνίου.



Η ουσία είναι, ότι έχουν απομείνει τρεις εβδομάδες επί της ουσίας. Αυτό που έχει απομείνει, δηλαδή, είναι στις επόμενες δύο εβδομάδες να δούμε ισάριθμες αποχωρήσεις για τους παίκτες και την τελευταία να παρακολουθήσουν την τελική φάση, η οποία κλασικά θα διεξαχθεί στο Άλσος Βεΐκου.

Survivor 2024 spoiler 08/06: Το φλερτ του Φάνη, η επικοινωνία για τις εξηγήσεις και οι διαμαρτυρίες



Το μυαλό ορισμένων, πάντως, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα κι ένας από αυτούς είναι ο Φάνης Μπολέτσης. Ο παίκτης της μπλε ομάδας ανυπομονεί για αυτή τη στιγμή, μιας και η καρδιά του... χτυπά για την Χρύσα Χατζηγεωργίου, όμως ένα φλερτ του με Τουρκάλα παίκτρια του Survivor σίγουρα μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

Η Νεφισέ δεν το έχει κρύψει, ότι της αρέσει ο Φάνης, με τον ίδιο να αναγκάζεται να ψάξει τρόπο να επικοινωνήσει με την Ελλάδα. 



Ο ίδιος, άλλωστε, πρόσφατα σε αγώνισμα έδειξε το αρχικό γράμμα από το όνομα της Χρύσας, όταν είχε νικήσει σε αγώνισμα, με την τελευταία να δείχνει πως τον περιμένει πίσω. 

Ο Μπολέτσης θέλησε να εξηγήσει, λοιπόν, στην εντυπωσιακή παίκτρια, ότι δεν υπάρχει κάτι με την Νεφισέ και το έκανε δύο φορές, ώστε να την καθησυχάσει.

Γνωρίζουν άπαντες, όμως, ότι αυτό είναι παράπονο και, φυσικά, η παραγωγή έχει δώσει... τις ευλογίες της. Με τους συμπαίκτες του, ωστόσο, να τον ανακαλύπτουν, οι διαμαρτυρίες δεν ήταν λίγες και το αίτημα έκανε λόγο ακόμη και για αποβολή, κάτι που εξετάζεται, χωρίς όμως πολύ μεγάλες πιθανότητες να γίνει πράξη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.