Ads Top

Survivor 2024 Spoiler 7/6: Αναβρασμός στην παραγωγή με τον Σταμάτη Ταλαδιανό πριν τον μεταφέρουν στο ξενοδοχείο


Το Survivor αποτελεί ίσως το απόλυτο ριάλιτι και αυτό διαπιστώσαμε στην τελευταία αποχώρηση. 

Τέσσερις παίκτες να παλεύουν για να παραμείνουν όρθιοι και να μην αφήσουν το παραμικρό περιθώριο ανεκμετάλλευτο, αν πρόκειται για την παραμονή τους για λίγο ακόμη στο παιχνίδι.



Κάθε κύκλος, επίσης, αναδεικνύει πολλές προσωπικότητες και μία από τις φετινές υπήρξε και ο Σταμάτης Ταλαδιανός. 

Ο παίκτης της μπλε ομάδας διακρίθηκε για τη μαχητικότητά του, αλλά στο τέλος της πιο πρόσφατης μονομαχίας δεν τα κατάφερε, αποχωρώντας τελικά με δάκρυα στα μάτια, με τη Δώρα Νικολή νωρίτερα να έχει δακρύσει.



Survivor 2024 spoiler 07/06: Η συγκίνηση του Σταμάτη και οι τελικές του απολαβές

«Έχω είμαι κάπως περίεργα στα συναισθήματα. Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βρεθώ ανάμεσα σε όλους εσάς και να ζήσω όλο αυτό που λέγεται Survivor. 



Το έζησα στο 100%. Συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί πάλεψα πάρα πολύ για να φτάσω μέχρι εδώ και πέρασα διάφορα μέσα στο παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων, συγκινώντας και τους υπόλοιπους παριστάμενους.

Ο Σταμάτης, λοιπόν, δεν κατάφερε να παραμείνει και να μπει στην τελική εξάδα, ευχόμενος να δει έναν τελικό ανάμεσα στον Ντάνιελ Νούρκα και τον Φάνη Μπολέτση. 

Η αποχώρησή του μπορεί να μην ήταν αυτό, που επιθυμούσε, όμως η... μπάζα που έκανε μονάχα μικρή δεν ήταν, καταφέρνοντας να «χτίσει» ένα καλό κομπόδεμα στο Survivor.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης έμεινε στο ριάλιτι για 22 εβδομάδες, με 1.000 ευρώ απολαβές σε καθεμία από αυτές. Το σύνολο, λοιπόν, έρχεται στα 22.000 ευρώ, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να γυρίζει στην Ελλάδα με βαλίτσες... γεμάτες.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.