Ads Top

Survivor 2024 Spoiler 12/06: Εκτός 4αδας η Κατερίνα Δαλάκα;


Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο και έχει σημάνει συναγερμός εδώ και μερικές μέρες;

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό, κάτι το οποίο και επιβεβαιώθηκε μέσα από το χθεσινό (11/06) επεισόδιο που είδαμε από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.



Τι συμβαίνει με την παίκτρια της κόκκινης ομάδας; Είχε που είχε τον τραυματισμό στον ώμο, ήρθε και νέος τραυματισμός στο δάχτυλο του ενούς χεριού, να την θέσει στην ουσία νοκ άουτ. Ωστόσο τώρα είναι η πιο κρίσιμη καμπή του Survivor 2024. 

Από την Κυριακή το Survivor γίνεται ατομική και τότε η Κατερίνα Δαλάκα θα πρέπει να είναι έτοιμη. Θα μπορεί όμως να αγωνιστεί;



Survivor 2024 spoiler 12/06: Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα και τους τραυματισμούς της;

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και μερικές μέρες, η Κατερίνα Δαλάκα περνάει στην τελική 4αδα, αφού η Δώρα Νικολή είναι εκείνη που θα αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα και μια ανάσα πριν τα ημιτελικά. Έτσι στο Γαλάτσι θα πάνε η Κατερίνα Δαλάκα, ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο Ντάνιελ Νούρκα και ο Φάνης Μπολέτσης.



Κάπου εκεί όμως αρχίζουν τα δύσκολα για την Κατερίνα Δαλάκα. Κι αυτό διότι δεν είμαστε σε θέση ακόμα να γνωρίζουμε αν θα μπορεί να αγωνιστεί για να διεκδικήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ! Και ναι, καλά διαβάσατε. Να αγωνιστεί! Κι αυτό διότι όπως έχει διαρρεύσει ο νικητής φέτος θα κριθεί αγωνιστικά. Τώρα το πως θα γίνει αυτό στο Γαλάτσι κανείς δεν ξέρει, παρά μόνο η παραγωγή και ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν η Κατερίνα Δαλάκα θα μπορεί να αγωνιστεί γιατί άπό όσα έχουν διαρρεύσει η εντολή των γιατρών είναι να σταματήσει να αγωνίζεται. Αλλά πως μπορείς να το κάνεις όταν έχεις μπροστά σου το σούπερ έπαθλο των 100.000 ευρώ;
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.