Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 18/6: Αυτός είναι ο 3ος μονομάχος


Επιβεβαιώνεται η τελευταία διαρροή - Ποιος είναι 3ος μονομάχος 

Η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι οι δύο μονομάχοι 24ης εβδομάδας του Survivor 2024. Περιμένουν έναν ακόμα όμως. Ποιος θα είναι ο 3ος μονομάχος στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;



Τελευταία ψηφοφορία πριν το Γαλάτσι όπως βλέπουμε και στο trailer. Βέβαια, συμβούλιο του νησιού θα έχουμε ένα ακόμα. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με αυτό. Θα υπάρξει ένα αποχαιρετιστήριο με οδηγίες από τον Γιώργο Λιανό.

Η Δώρα Νικολή ήταν η 1η μονομάχος. Ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν ο 2ος μονομάχος. Με εξαίρεση τη Δώρα που είναι λίγο πιο πίσω αγωνιστικά, όλοι οι άλλοι παίκτες είναι κοντά σε δυναμική. Άρα πάμε για μια επική μονομαχία αποχώρησης. Ποιος θα είναι ο 3ος μονομάχος που θα βγει από το συμβούλιο του νησιού της Τρίτης (18/6).



Από τη στιγμή που ξέρουμε ποιος κερδίζει την 3η ατομική ασυλία, μένουν μόνο δύο επιλογές διαθέσιμες. Τι θα επιλέξουν οι παίκτες;

Survivor spoiler αποχώρηση 18/6 : Αυτός ο 3ος μονομάχος

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Ξέρουμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα στο παιχνίδι. Όλα τα Survivor spoiler έχουν δοθεί.



Από τη στιγμή που ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν ο 2ος μονομάχος, ξέρουμε ποιος θα είναι ο τρίτος. Διότι, ο Φάνης Μπολέτσης κερδίζει την ατομική ασυλία στο επεισόδιο της Τρίτης (18/6).

Πέντε άτομα θα ψηφίσουν ξανά. Δύο οι επιλογές. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ντάνιελ Νούρκα. Ο Φάνης και ο Ντάνιελ θα ψηφίσουν την Κατερίνα. Ο Ντάνιελ σίγουρα, ο Φάνης κατά 99,9%. Κατερίνα και Γιώργος θα ψηφίσουν τον Ντάνιελ.

Με άλλα λόγια, η Δώρα Νικολή θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Δεν θα θέλει την Κατερίνα Δαλάκα αντίπαλό της στη μονομαχία. Επομένως, θα ψηφίσει τον Ντάνιελ Νούρκα.

Άρα ο Ντάνιελ Νούρκα θα είναι ο 3ος μονομάχος…

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.