Ads Top

Survivor Διαρροή 16/6: Αυτός πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Εκπλήξη! Αυτός βγαίνει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουνίου θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του Survivor, σημαίνοντας την αρχή της 24ης εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης. Από αυτό θα ξεκινήσουν και οι ατομικές ασυλίες, αφού πλέον έχουν μείνει πολύ λίγοι παίκτες και σύντομα θα μείνουν ακόμα λιγότεροι.



Το κλίμα, ωστόσο, θα είναι αρκετά περίεργο ανάμεσα στους παίκτες και μέχρι και ο Ντάνιελ θα φτάσει στα όριά του και θα καταλήξει να ξεμπροστιάζει τη Δώρα Νικολή για την συμπεριφορά της. Εκείνος που θα μείνει ανεπηρέαστος είναι και εκείνος που θα κερδίσει και την πρώτη ασυλία.

Ο νικητής της 1ης ασυλίας και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor



Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως και τρεις ασυλίες που θα προβληθούν αυτές τις μέρες θα είναι μπλε και συγκεκριμένα θα τις κερδίσουν οι δύο άντρες που έχουν απομείνει σε αυτή την ομάδα, ο Φάνης και ο Ντάνιελ. Δύο νίκες θα φέρει ο πρώτος και μία ο δεύτερος. Απόψε, λοιπόν - με μία μικρή επιφύλαξη - νικητής θα είναι ο Μπολέτσης.

Και μετά τον αγώνα, κλασικά θα οδηγηθούν όλοι στο συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εάν λάβουμε υπόψιν μας τη δυσαρέσκεια όλων με την Δώρα, όπως αναφέρεται και παραπάνω, αυτή θα ψηφίσουν κόκκινοι και μπλε και έτσι θα είναι η πρώτη που θα βγει στον τάκο. Δεν είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο, ωστόσο, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι και εάν αλλάξει κάτι θα το μάθετε σίγουρα!



Την Πέμπτη 20/6 θα προβληθεί και η τελευταία μονομαχία αποχώρησης, από την οποία θα μείνουν 4 παίκτες, ενώ την Κυριακή 23/6 θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας για το αυτοκίνητο.

Την Δευτέρα 24/6 θα γίνει και ο δεύτερος αγώνας για το αυτοκίνητο και θα ακολουθήσει το τελευταίο συμβούλιο της χρονιάς, ενώ την Τρίτη 25/6 θα προβληθεί live ο αγωνιστικός ημιτελικός της τελικής 4άδας. Το τέλος, έτσι, θα γραφτεί την Τετάρτη 26/6 όπου ξανά σε live θα γίνει ο μεγάλος τελικός. Ποιος λέτε θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο;
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.