Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 16/6: Αυτός ο παίκτης κερδίσει την 1η ατομική ασυλία


Η 24η εβδομάδα στο Survivor θα είναι και επίσημα πια η πρώτη με ατομικά αγωνίσματα και αντίστοιχες ασυλίες, οπότε το παιχνίδι πλέον γίνεται «ο θάνατός σου, η ζωή μου»!

Είναι γεγονός πως η παραγωγή του ΣΚΑΪ εξάντλησε κάθε χρονικό περιθώριο ομαδικών αγώνων και δε θα μπορούσε η τελική πεντάδα που απέμεινε στον Άγιο Δομίνικο να παιχτεί κάπως αλλιώς πέρα από ατομικά.



Το τουρκικό Survivor έλαβε και αυτό τέλος με τη σειρά του, ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι εξακολουθούν να προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση μεικτά αγωνίσματα με Τούρκους παίκτες και ουσιαστικά έχει μείνει ακόμη ένα να δούμε.

Survivor 2024 spoiler 16/06: Ποιος παίκτης κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας



Πλέον δε μιλάμε για Κόκκινους και Μπλε, οπότε συμμαχίες κανονικά δεν παίζουν, ούτε ομαδική απόδοση, ωστόσο όλοι δείχνουν εκνευρισμένοι με την Δώρα Νικολή και την χαλαρότητα που δείχνει κόντρα στην Κατερίνα Δαλάκα. Όλα αυτά αυτά και πολλά ακόμη σας τα έχουμε παρουσιάσει ήδη, μέσα από το επίσημο trailer του νέου επεισοδίου.



Πάμε όμως και στην πληροφόρηση που έχουμε από τον Άγιο Δομίνικο για τον μεγάλο νικητή της βραδιάς. 

Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι ότι όλες οι ασυλίες θα καταλήξουν σε πρώην Μαχητές και ο πρώτος που θα το πετύχει αυτό είναι απολύτως αναμενόμενος. 

Φυσικά μιλάμε για τον Φάνη Μπολέτση, που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι και το απόλυτο φαβορί για το τρόπαιο μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.