Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 10/6: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Αγώνας πρώτης ασυλίας της νέας εβδομάδας από όπου και θα προκύψει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση; Θα είναι από την μπλε ή από την κόκκινη ομάδα; Τι αναφέρουν τα αρχικά spoilers από τον Άγιο Δομίνικο;

Όλα λοιπόν πάνε μια μέρα πίσω, με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την πρώτη τους μάχη για την ασυλία της εβδομάδας, προτελευταία για το Survivor 2024, την Δευτέρα. 



Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει; Σε μια μεγάλη έκπληξη προχτες οι μπλε είδαν να χάνουν τον Σταμάτη Ταλαδιανό, ο οποίος αποχώρησε παρότι ήταν μεγάλο φαβορί για αποχώρηση ο Χριστόφορος Ταξίδης. 

Ο Σταμάτης δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί στον στόχο και έχασε την παραμονή στην κυριολεξία στην λεπτομέρεια.

Πλέον όμως ξεκινάει μια νέα εβδομάδα και σίγουρα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την αποχώρηση, που είναι ο ίδιος με την περασμένη εβδομάδα. 



Έξι παίκτες έχουν απομείνει στο Survivor, με τρια μεγάλα φαβορί, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Φάνη Μπολέτση και τον Γιώργο Γκιουλέκα και τρία αουτσάιντερ, τον Ντάνιελ Νούρκα, την Δώρα Νικολή και τον Χριστόφορο Ταξίδη. Ποια θα είναι οι 4 που θα καταφέρουν να το πάνε μέχρι τέλους;

Survivor 2024 spoiler 09/06: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;



Πάμε όμως στο τωρινά. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις ασυλίες της εβδομάδας αυτής. Ποιοι παίκτες δεν θα τα καταφέρουν; Σε πρώτη φάση ποια ομάδα θα χάσει την Δευτέρα την πρώτη ασυλία; Τι αναφέρουν τα αρχικά spoilers.

Σύμφωνα μ΄αυτά λοιπόν, τα οποία ωστόσο δεν είναι επιβεβαιωμένα στο 100%, νικητές της πρώτης ασυλίας αναμένεται να είναι οι κόκκινοι. Ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Τώρα, ποιος θα είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση; Τι πιστεύετε; Πολλοί να θεωρούν δεδομένη την υποψηφιότητα της Δώρας Νικολή και έχουν δίκιο. Γίνεται ο Φάνης Μπολέτσης άλλωστε να δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ντάνιελ Νούρκα και όχι την Δώρα; Επομένως εφόσον επιβεβαιωθεί η χαμένη ασυλία των μπλε, πάμε για υποψήφια την Δώρα Νικολή.
    ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.