Ads Top

«Κλείνει» η πρώτη μεταγραφή Ολυμπιακού από Superleague!


Η πρώτη μεταγραφή Έλληνα στον Ολυμπιακό

Το "οκ" από το τμήμα scouting και τα όσα έμαθε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τον παίκτη που πλησιάζει στο Λιμάνι, αλλά και οι δύο μεταγραφές του Δικεφάλου του Βορρά από τη Super League.



OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης έχουν βάλει για τα καλά μπροστά τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και εκτός από τις ανανεώσεις, τις αγορές των δανεικών ασχολούνται και με την ενίσχυση  του ελληνικού στοιχείου του ρόστερ τους, μέσω παικτών που πήγαν καλά στο πρωτάθλημα της Super League.

Μια τέτοια περίπτωση, η οποία μάλιστα φαίνεται πως έχει προχωρήσει είναι του Νίκου Αθανασίου. Μιλάμε για τον 23χρονο αριστερό μπακ του Ατρομήτου, προϊόν των Ακαδημιών, ο οποίος έκλεισε την σεζόν με 22 συμμετοχές και 1 γκολ. 



Ο Αθανασίου καθιερώθηκε ως βασικός και ήταν από τις αποκαλύψεις της σεζόν μετά την έλευση του Σάσα Ιλιτς. 

Δεν είναι τυχαίο ,λοιπόν, πως ο Σέρβος κόουτς, όταν ρωτήθηκε αναλυτικά από τον συμπατριώτη και φίλο του, τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έδωσε τις καλύτερες συστάσεις. 

Με τον Αθανασίου, που είναι ένας επιθετικός κι αθλητικός αριστερός μπακ, να έχει θετικό πρόσημο και στην αξιολόγηση του ερυθρόλευκου τμήματος σκάουτινγκ...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.