Ads Top

Μία και μία: Αυτές είναι οι παίκτριες του νέου «Power of Love» που κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ (pics)


Τέσσερις εντυπωσιακές μελαχρινές, μία κοκκινομάλλα και μόλις μία καστανόξανθη

Tο Power of Love επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση και αύριο Κυριακή 30 Ιουνίου η πρεμιέρα του στον ΣΚΑΪ, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου, αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα των τηλεθεατών που θέλουν να γνωρίσουν τη νέα γενιά των 12 παικτών, 6 γυναικών και 6 αντρών που θα συγκατοικήσουν στο σπίτι του ριάλιτι της αγάπης.



Πριν όμως την επίσημη παρουσίαση των παικτριών και των παικτών στην αυριανή πρεμιέρα του ριάλιτι, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να πάρει τους 12 παίκτες και να τους κάνει μία… βόλτα από την εκπομπή My mn can με παρουσιαστή τον άνη Λαμπρόπουλο.

Μαζί με τους παίκτες βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής και η Κατερίνα Καραβάτου η οποία όπως δήλωσε έβλεπε πρώτη φορά τα 6 κορίτσια καθώς δεν ήθελε πριν την πρεμιέρα να χάσει την αίσθηση της πρώτης γνωριμίας, αφού απέφευγε τη γνωριμία μαζί τους.



Η Νίκη, η Σοφία, η Ειρήνη, η Μαρκέλλα, η Σωτηρία και η Γλυκερία συστήθηκαν στο κοινό και έπαιξαν μαζό με τον Φάνη και τα αγόρια του Power of Love. 

Τέσσερις εντυπωσιακές μελαχρινές, μία κοκκινομάλλα και μόλις μία καστανόξανθη, έδειξαν ότι φέτος, σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν, θα κυριαρχήσουν οι παίκτριες με μεσογειακό τύπο και όχι τόσο πολύ οι ξανθιές μπίμπο.



«Ένα δυνατό χειροκρότημα για τις κοριτσάρες. Παραδόξως γλυκύτατες…», είπε ο Φάνης Λαμπρόπουλος υποδεχόμενος τα έξι κορίτσια ενώ δε σταμάτησε κανένα σημείο να κάνει χιούμορ με την επιλογή τους να ψάξουν τον έρωτα μέσα από μία εκπομπή.

Στο ριάλιτι του Acun Ilicali θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές με πρώτη την τοποθεσία και το σπίτι του Power of Love. Τα υπόλοιπα θα τα δουν οι τηλεθεατές αρχής γενομένης από την αυριανή πρεμιέρα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.