Ads Top

Οσμή σκανδάλoυ στο Survivor: Σούσουρο με Δώρα Νικολή


Γιατί όλοι συζητούν το όνομά της; Τι συνέβη με την Δώρα

Τι συμβαίνει με την Δώρα Νικολή στον Άγιο Δομίνικο; Γιατί όλοι μιλούν για εκείνη εδώ και λίγες ώρες;

Είναι γνωστό πως η Δώρα Νικολή έφτασε σε πολύ δύσκολο σημείο και ζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor 2024. 



Ωστόσο η καθυστέρηση της αποχώρησης (ήταν για 3 εβδομάδες υποψήφια) την έφεραν 20 μέρες πριν το φινάλε, οπότε πήρε την απόφαση να το πάει μέχρι τέλους και όπου βγει και μπράβο της. 

Γιατί μιλάμε για την μεγαλύτερη ηλικιακά γυναίκα που έχει πάρει μέρος στο Survivor και άντεξε μέχρι το φινάλε.



Ωστόσο οι συμπαίκτες της συνεχίζουν να της βάζουν εμπόδια. Παρότι παρέμεινε πανηγυρικά στο Survivor, οι μπλε την έβγαλαν ξανά υποψήφια με την πρώτη ευκαιρία, χωρίς να ψηφίσουν με αρνητικά κριτήρια, αφού Ντάνιελ και Σταμάτης είναι σίγουρα πιο αδύναμοι αγωνιστικά. Της χρεώνουν την φιλία που έχει με την Κατερίνα Δαλάκα και δεν σέβονται τίποτα.

Survivor 2024 spoiler: Ποιο είναι το σκάνδαλο με την περίπτωση της Δώρας Νικολή;



Γιατί όλοι συζητουν το όνομά της; Διότι αυτό που έκανε η μπλε ομάδα είναι απάνθρωπο. Η Δώρα Νικολή παρόλο που υπήρχαν κι άλλες επιλογές και παρότι τραυματίας ψηφίστηκε προς αποχώρηση, την ίδια στιγμή που οι ίδιοι παίκτες σέβονται ότι ο Φάνης Μπολέτσης είναι κι αυτός τραυματίας και δεν τον ψηφίζουν παρότι φέρνει συνεχώς ήττες τελευταία.

Γιατί τέτοια συμπεριφορά απέναντι στην Δώρα Νικολή; Τόσο πολύ της χρέωνουν ότι έχει έρθει κοντά με την Κατερίνα Δαλάκα για να την ψηφίζουν ακόμα και αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο 100%. Και να δεχτούμε πως θα είναι σχεδόν όλοι υποψήφιοι! Όχι όμως να είναι και η πρώτη επιλογή από την κάλπη...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.