Ads Top

Πρώτο «μπαμ» Γιαννακόπουλου: Αυτό είναι το deal για τον Λορέντζο Μπράουν


Πόσα χρήματα δίνει ο Παναθηναϊκός στη Μακάμπι - Το «χρυσό» συμβόλαιο που υπογράφει
Η πρώτη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού είναι γεγονός και την ενεργοποίησε φυσικά ο Παναθηναϊκός AKTOR!


Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης είναι αποφασισμένοι να κάνουν ακόμα καλύτερη την ομάδα που θριάμβευσε τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε και να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους. Και το δείχνουν με την κίνηση απόκτησης του Λορέντζο Μπράουν!

Ο Παναθηναϊκός είχε θέσει το τελευταίο διάστημα ως προτεραιότητα την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν και μετά και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος πάτησε γκάζι για να τον κάνει δικό του.



Ήρθε αρχικά μαζί του σε συμφωνία για 3τές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ στη συνέχεια κορύφωσε τις διαπραγματεύσει για να βρει τη «χρυσή τομή» και με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία ο παίκτης είχε συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πέτυχαν το σπουδαίο deal συμφωνόντας να δώσουν 600.000 ευρώ στους Ισραηλινούς!

Όσο για τα χρήματα που θα πάρει ο Λορέντζο Μπράουν, αναμένεται να είναι περίπου στα 6 εκατ. ευρώ μαζί με πριμ και μπόνους για την επόμενη τριετία.



Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ είχε 13,2 πόντους και 6,1 ασίστ ανά παιχνίδι στην Euroleague τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, κάνοντας πολύ μεγάλα ματς στα playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν ο Παναθηναϊκός AKTOR γίνεται πανίσχυρος στην περιφέρεια, έχοντας ήδη εκεί τους Κώστα Σλούκα, Τζέριαν Γκραντ και Κέντρικ Ναν, από τη στιγμή που ο Λούκα Βιλντόζα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

ΠΗΓΗΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.