Ads Top

Έκπληξη από Ατζούν: Αυτός είναι ο πρώτος celebrity του Exathlon στον ΣΚΑΪ


Ως πολύ δυνατό χαρτί υπολογίζουν, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ και ο Acun Ilicali, το νέο αγωνιστικό ριάλιτι του σταθμού, το Exathlon το οποίο θα αντικαταστήσει το Survivor, τα νούμερα του οποίου ήταν αισθητά πεσμένα, κάτι που χρεώνεται στους παίκτες.

Το νέο ριάλιτι δεν έχει βρει ακόμα τον παρουσιαστή του, παρόλες τις φήμες ότι βρισκόταν κοντά σε συμφωνία ο Σάββας Πούμπουρας. Το σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Λιανός δε θα ξαναγίνει ο μπαλαντέρ στην παρουσίαση όπως είχε γίνει με το I am a celebrity, get me out of here καθώς δεν μπορεί να βρίσκεται διαρκώς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στον Άγιο Δομίνικο.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό Σουσού, ένα από τα ονόματα που πέρασαν από οντισιόν για τη θέση της παρουσίασης του Exathlon, δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Μπόγρη, τον διεθνή καλαθοσφαιριστή που έχει περάσει, μεταξύ άλλων, από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ο εν ενεργεία καλαθοσφαιριστής προσπαθεί εδώ και καιρό να μπει στον χώρο της σόου μπιζ, τον έχουμε δει εξάλλου να συμμετέχει στις εκπομπές του Ηλία Ψινάκη αλλά και σε μπασκετικά podcast στο youtube, αλλά επισήμως δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ μόνος του σε παρουσίαση εκπομπής, πόσο μάλλον καθημερινής και τέτοιου βελινεκούς.



Στα υπέρ του, όπως τόνισαν στο πάνελ της εκπομπής, το χιούμορ του. Μένει να δούμε αν πήγε τόσο καλά στην οντισιόν ώστε να κάνει την έκπληξη όπως συνέβη με τον Γιώργο Θαναηλάκη και το Deal.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.