Ads Top

Παντρεύονται Ασημίνα Χατζηανδρέου - Χρήστος Δάντης | «Η πρόταση γάμου έγινε στην...»


Όλες οι λεπτομέρειες - Για πρώτη φορά η αλήθεια για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, κατά την οποία μίλησε για την διαμάχη της ίδιας και του Χρήστου Δάντη με τον Τριαντάφυλλο, ενώ προχώρησε και σε μία πιο προσωπική εξομολόγηση σχετικά με την σχέση της με τον τραγουδιστή.



Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο πρόσφατο παρελθόν είχε μιλήσει για τον γάμο τους, λέγοντας μέσα σε άκρες πως θα γίνει, αλλά θα είναι σε κλειστό κύκλο και δεν θα το μάθει κανείς.

 Παρόλα αυτά, μέχρι τώρα δεν είχε παραδεχθεί πως είχε γίνει πρόταση γάμου και πως ετοιμάζονται όντως να κάνουν το επόμενο βήμα, αφού κι εκείνος έλεγε πως δεν θέλει πέμπτο γάμο.



Η εξομολόγηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου για την πρόταση γάμου του Χρήστου Δάντη

Αυτό, ωστόσο, άλλαξε, εφόσον αυτή τη φορά η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε πως ο Χρήστος Δάντης της έκανε πρόταση γάμου και έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για το πού και πότε συνέβη αυτό το ευχάριστο γεγονός για το ζευγάρι.



«Είναι δικαίωμα του Χρήστου να πει ό, τι θέλει, αλλά δεν έχει λόγο να βρίσκεται συνέχεια σε όλο αυτό που λέγεται Survivor. Τον βάζανε εκείνοι με δημοσιεύσεις τους. Όταν είδα τη συνέντευξη του Τριαντάφυλλου έτρεξα να κάνω προπόνηση γιατί δεν ήταν καλά τα νεύρα μου εκείνη την ώρα. Η απάντησή μου στον Χρήστο ήταν να μην απαντήσει σε τίποτα, γιατί σε βλακώδη πράγματα δεν απαντάμε», είπε χαρακτηριστικά για το beef με τον καλλιτέχνη.

Σχετικά με την πρόταση γάμου, δήλωσε: «Η πρόταση γάμου έγινε στην περιοδεία του στη Βοστώνη. Ήμασταν πάνω στο ελικόπτερο και μου έδωσε ένα δαχτυλίδι. Δεν θα πω αν είπα το "ναι", αλλά σίγουρα το φοράω, να τον έχω μαζί μου συνέχεια...».

Και κατέληξε: «Εγώ θέλω να είμαι καλά οικονομικά και επαγγελματικά, να έχω φτιάξει το μέλλον μου, τη δουλειά μου και ό, τι έρθει στο μέλλον θα είναι για καλό».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.