Ads Top

Τέλος αμυντικός από Ολυμπιακό με απόφαση Μεντιλίμπαρ!


Ο Βάσκος προπονητής ενημέρωσε την διοίκηση πως δεν τον υπολογίζει και ήδη μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε από την Ελλάδα. Έρχεται μεταγραφή στη θέση του, τη στιγμή που υπάρχουν εξελίξεις με τον έμπειρο χαφ...

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εργάζονται πυρετωδώς ώστε να διασφαλίσουν πως ο βασικός κορμός της ομάδας που έφτασε στον θρίαμβο της κατάκτησης του Conference League θα μείνει απείραχτος, ώστε να οδηγήσει τον σύλλογο σε νέες επιτυχίες τη νέα σεζόν.  Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός κινείται για την παραμονή των Ποντένσε, Κάρμο και Όρτα, ωστόσο αυτοί δεν είναι οι μόνοι παίκτες, για τους οποίους υπάρχουν εξελίξεις.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ώστε να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Κάτι που δεν θα γίνει με την καταβολή της ρήτρας αγοράς που προβλεπόταν στη συμφωνία για δανεισμό και ανέρχεται στα 4.000.000 ευρώ. Οι συζητήσεις των δύο ομάδων αφορούν είτε τη μεταγραφή με χαμηλότερο ποσό είτε τον εκ νέου δανεισμό του Έλληνα άσου στον Ολυμπιακό.

Δεν αποκλείεται να σημειωθεί ανατροπή στην υπόθεση του Βιθέντε Ιμπόρα, παρά το γεγονός ότι είναι δεδηλωμένη η επιθυμία του Ισπανού μέσου να επιστρέψει στη Λεβάντε για να κλείσει την καριέρα του. Ο 36χρονος μέσος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα που τον ανέδειξε, αλλά όσο δεν φτάνει σε συμφωνία μαζί της, όλο και συζητιέται το ενδεχόμενο παραμονής του στο Λιμάνι!



Άλλωστε, ο Ιμπόρα έχει εγγυημένη θέση στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε περίπτωση που μείνει στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός αποδείχθηκε καθοριστικός στο φινάλε της σεζόν, παίζοντας πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του Conference. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει ενίσχυση στο κέντρο, αλλά θα ήταν ευχυτές για τον Μεντιλίμπαρ εάν εξακολουθούσε να έχει και τον Ιμπόρα στη διάθεσή του.

Μιας και αναφερθήκαμε στη μεταγραφική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, ο Μάρκο Στάμενιτς είναι ο πρώτος που θα... πιάσει Λιμάνι. Ο Νεοζηλανδός διεθνής θα αποκτηθεί από τον Ερυθρό Αστέρα για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ και από εκεί θα παραχωρηθεί δανεικός στον Ολυμπιακό.



Αντιθέτως, το αντίστροφο δρομολόγια αναμένεται να ακολουθήσει ο Ομάρ Ρίτσαρντς. Αν και υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα σενάρια που δεν απέκλειαν την παραμονή του στην ομάδα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Άγγλος αριστερός μπακ θα επιστρέψει στη Νότιγχαμ Φόρεστ μετά το πέρας του μονοετούς δανεισμού του, με τους Πειραιώτες να μην τον διατηρούν στο ρόστερ τους. Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να βγουν στην αγορά για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Φρανσίσκο Ορτέγκα στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.