Ads Top

Τεράστια πρόταση από Αραβία σε Φορτούνη!


Σε δέκα μέρες ολοκληρώνεται και τυπικά το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου με τους ερυθρόλευκους και όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού, είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει συνδέσει το όνομά του με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ τα τρια τελευταία χρόνια έζησε πολύ έντονα συναισθήματα μετά τους δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς του, αλλά και την επική του επιστροφή μέχρι και την κατάκτηση του Conference League.



Ο Κώστας Φορτούνης δεν έχει ανανεώσει ακόμη με τον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό να μην το κάνει καθώς πλέον φαίνεται πως ήρθε η ώρα για να ζήσει κάτι διαφορετικό.

Ποιο είναι αυτό το διαφορετικό; Η εμπειρία του ποδοσφαίρου στην Σαουδική Αραβία αλλά υπό τις οδηγίές ενός Έλληνα προπονητή, του Γιώργου Δώνη, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός της Αλ Καλίτζ.



Από πέρυσι ο Φορτούνης είναι στο στόχαστρο των Σαουδαράβων αλλά για διάφορους λόγους η μεταγραφή του δεν προχώρησε, φέτος όμως φαίνεται πως έχει ωριμάσει η σκέψη στο μυαλό του Έλληνα μέσου, ενώ και η πρόταση από την Αλ Καλίτζ είναι τεράστια, καθώς γίνεται λόγος για ένα ποσό κοντά στα 3εκ. τον χρόνο για τρία χρόνια.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν σε περίπου δέκα μέρες, όταν και το συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη ολοκληρόνεται και τυπικά με τον Ολυμπιακό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.