Ads Top

«Χρυσό» συμβόλαιο σε Μαντί Καμάρα ο ΠΑΟΚ!


Έτσι παίρνει Καμαρά από Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

"Black power - Επένδυση ΠΑΟΚ σε δύναμη και ταχύτητα στα χαφ με την απόκτηση του Μεϊτέ από την Μπενφίκα και την προσθήκη του Καμαρά που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό", αναφέρει το σημερινό, κεντρικό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ τής Metrosport και αναλύσει στη συνέχεια:



"Όλο και πιο κοντά στην παραμονή ο Μεϊτέ, αφού η Μπενφίκα δέχεται την πρόταση των δύο εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ - Στενό πρέσινγκ στον Καμαρά - Τι προσφέρει ο ΠΑΟΚ, το όπλο τού Τσάμπιονς Λιγκ και οι αντίπαλοι από το εξωτερικό - Επαφές και με φορ πρωτης γραμμής".


Ο Μαντί φαίνεται ότι είναι στην κορυφή της λίστας τού Δικέφαλου και, μοιραία, αν αποκτηθεί και παίξει μαζί με τον Μεϊτέ, η μεσαία γραμμή των Θεσσαλονικέων θα είναι εντυπωσιακή τη νέα σεζόν!



Ο Λουτσέσκου βλέπει στον Μαντί το ιδανικό ζευγάρωμα με τον Μειτέ, ένα χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από όλων των υπολοίπων του ασπρόμαυρου ρόστερ, με παραστάσεις και εμπειρία, που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και θα τον βοηθήσει ειδικά στην Ευρώπη ως τρίτο χαφ. Εκεί δηλαδή που έβαζε και ο Μαρτίνς τον Καμαρά και έκανε την διαφορά. 

Ο Καμαρά είναι μια από τις 3 περιπτώσεις που δουλεύουν στον ΠΑΟΚ για την θέση του κεντρικού χαφ, στην ιεράρχηση όμως, του Λουτσέσκου ίσως και η πρώτη!



Ουσιαστικά τον θέλουν για "αντι-Μαξίμοβιτς", από την στιγμή που πέρσι είχαν στα χέρια τους τον διεθνή Σέρβο και τον ... έχασαν/πήγε στον Παναθηναϊκό. Το... ωραίο είναι πως και η Χετάφε τον περασμένο Γενάρη, όταν ο Μαξίμοβιτς έκλεισε στο "τριφύλλι" ήθελε τον Μαντί Καμαρά για αντικαταστάτη του!

Η περίπτωση του μέσου από την Γουινέα δεν είναι εύκολη για τον ΠΑΟΚ. Οι ειδικοί λένε πως είναι εξίσου δύσκολη και περίπλοκη.

Στην προκειμένη περίπτωση ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον Καμαρά ένα συμβόλαιο που θα είναι στα 3 καλύτερα του ρόστερ, για την ακρίβεια τα τρία πίσω από το κορυφαίο, που το έχει ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς. Μιλάμε δηλαδή για net yearly salary επιπέδου +1.200.000 ευρώ!!! Πολύ καλά λεφτά...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.