Ads Top

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ


Ανατροπή δεδομένων..

Μαίνεται ο αναβρασμός στην κεντροαριστερά με τα συντροφικά «μαχαιρώματα» στο ΠΑΣΟΚ να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, στη «σκιά» της τρίτης θέσης στις ευρωεκλογές.

Αρκετά είναι τα στελέχη που ζητούν νέες εκλογές για την προεδρία, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να μην αποκλείει νέες κάλπες.



Μάλιστα, υπάρχουν ήδη στελέχη που σκέφτονται σοβαρά να κατέβουν στην εσωκομματική κούρσα για να διεκδικήσουν την ηγεσία.

Ένα από αυτά τα στελέχη είναι ο Χάρης Δούκας που απάντησε εμμέσως στο συνέδριο του Ινστιτούτου Τσίπρα στις απειλές Ανδρουλάκη για διαγραφή: «Η διαφορετική άποψη είναι πλούτος δεν είναι τοξικότητα».



Ο Παύλος Γερουλάνος και ο Χάρης Δούκας είναι μέχρι στιγμής οι βασικοί διεκδικητές της ηγεσίας – αν και δεν το ανακοίνωσαν – απέναντι στο Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο πρώτος στις δημοσκοπήσεις

Άρχισαν και οι πρώτες δημοσκοπήσεις για τους πιθανούς υποψήφιους διεκδικητές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Βέβαια εάν δεν ανακοινωθούν επίσημα και αρχίσουν τα ονόματα τους να περνούν στην κοινή γνώμη, δεν υπάρχει μεγάλη ασφάλεια στις προβλέψεις.



Σύμφωνα με το newsit.gr, στις πρώτες δημοσκοπήσεις που έγιναν ο Νίκος Ανδρουλάκης βγαίνει πρώτος στον πρώτο γύρο, αλλά στον δεύτερο φαίνεται να έχει σημαντικές πιθανότητες ήττας εφόσον συνασπιστούν Δούκας και Γερουλάνος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.