Ads Top

Απόφαση «βόμβα» από Ιβάν Σαββίδη: Ανατροπή με Κωνσταντέλια!


Τι απόφαση πάρθηκε
«Βόμβα» από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος κατόπιν επικοινωνίας με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, αποφάσισαν από κοινού να απορρίψουν την «χρυσή» πρόταση της Σάλτσμπουργκ!


Η Σάλτσμπουργκ έπαιξε τα ρέστα της για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια, έσπασε τα... ταμεία της, κάνοντας στον ΠΑΟΚ μία πρόταση ρεκόρ για τα δεδομένα του club. Μία πρόταση που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί καμία ελληνική ομάδα. Έδειξε με κάθε τρόπο πως θέλει τον μικρό μάγο στο δυναμικό της, στρίμωξε τους πάντες εντός Δικεφάλου. 

Η τελική απόφαση όμως ανήκε σε έναν, στον Ιβάν Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, συζήτησε μαζί τα «θέλω» του, την προοπτική για το step up και από κοινού αποφάσισαν να μην αποχωρήσει. Να απορρίψουν την «χρυσή» πρόταση των Αυστριακών!



Ο Δικέφαλος ενημέρωσε επίσημα την Σάλτσμπουργκ πως ο παίκτης δεν πωλείται και το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού κλείνει με απίστευτη ανατροπή στο φινάλε που μόνο χαμόγελα αφήνει...

Από πλευράς ΠΑΟΚ επισημαίνουν πως η Σάλτσμπουργκ επέμεινε επί 1.5 χρόνο, βελτιώνοντας συνεχώς τις προσφορές της, ενδεικτικό της διάθεσής της να μην εγκαταλείψει ποτέ. Οι Αυστριακοί είχαν πάρα πολύ σωστή προσέγγιση, χωρίς ποτέ να παρακάμψουν τον ΠΑΟΚ.



Στο τέλος της ημέρας όμως, τα κομπιουτεράκια και οι αριθμοί παρακάμφθηκαν από τον ίδιο άνθρωπο που έβαλε το συναίσθημα μπροστά και πήρε μία απόφαση - σταθμός στην μεταγραφική ιστορία των τελευταίων ετών.

Το χαμογελαστό παιδί του Δικεφάλου θα συνεχίζει να φωτίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, φορώντας τα ασπρόμαυρα!

ΠΗΓΗΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.