Ads Top

«Η μεταγραφή του Ιωαννίδη έχει σχεδόν ολοκληρωθεί»


Ρεπορτάζ στη Γαλλία αναφέρει ότι η μετακίνηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει κλείσει και μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί.

Τον… χαβά τους στο εξωτερικό, αναφορικά με την πώληση του Φώτη Ιωαννίδη από πλευράς Παναθηναϊκού.



Μπορεί στο «τριφύλλι» να διαψεύδουν τα περί πρότασης από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την παραχώρηση του διεθνούς Έλληνα σέντερ φορ, ωστόσο σημερινό (04/06) δημοσίευμα στη Γαλλία κάνει λόγο για σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Footmercato», δεν έχει υπάρξει ακόμα οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τα «λιοντάρια», αλλά απομένουν μόνο κάποιες τελικές λεπτομέρειες για αυτήν!



Παράλληλα, επισημαίνεται ότι τις επόμενες ημέρες ο Ιωαννίδης και οι εκπρόσωποί του θα μεταβούν στην Πορτογαλία για να συζητήσουν… εκ του σύνεγγυς με τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του…

Υπενθυμίζουμε βέβαια ότι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο 23χρονος επιθετικός έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα δύο φιλικά που έχει να δώσει και παράλληλα θα έχει συζητήσεις με την διοίκηση του Παναθηναϊκού για επέκταση του συμβολαίου του με μια… γενναία αύξηση αποδοχών.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.