Ads Top

Καρφί Σλούκα για Γουόκαπ και παίκτες Ολυμπιακού!


Αποκαλύψεις από τον Κώστα Σλούκα για απειλητικά μηνύματα και παράπονο για τη συμπεριφορά των Ερυθρολεύκων στους τελικούς!

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον 5ο τελικό της Basket League, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του Τόμας Γουόκαπ και άλλων Ελλήναν παικτών του Ολυμπιακού, που δεν κατονόμασε.



Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μάλιστα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μη συμμετάσχει στην προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας στο Προολυμπιακό Τουρνουά εξαιτίας των συμπεριφορών που αντιμετώπισε!

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα, που... άναψαν φωτιές:



«Είμαι πολύ προβληματισμένος και στενοχωρημένος, κυρίως από συμπεριφορές παικτών που πιθανώς θα είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική. Δεν επιτίθεμαι κυρίως σε Έλληνες. Τον Κάναν δεν τον ανταγωνίζομαι. Προφανώς με πειράζουν συμπεριφορές από παίκτες που θα είμαστε μαζί μετά από 4-5 ημέρες. Υπήρξαν κι άλλες δηλώσεις πριν από μερικούς μήνες, έχω στο κινητό μου αρκετά μηνύματα απολογητικά. Προφανώς είμαι εύκολος στόχος στον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά το μήνυμα το απολογητικό είναι προσωπικό.

Δεν έχω προκαλέσει κανέναν, είμαι καθαρός, στο γήπεδο δεν προκαλώ, αλλά αν με προκαλέσουν έχω κι εγώ εγωισμό. Δεν ασχολούμαι. Και θα σας πω και κάτι άλλο. Η Εθνική για εμένα δεν είναι μία απόφαση, μία αγάπη. Εθνική ήμουν από τα 11, με έπαιρνε ο μπαμπάς μου στα κλιμάκια να φορέσω μπλουζίτσα μπλε από τα 11. Καταλαβαίνω τι σημαίνει Εθνική, είναι πολύ στενάχωρα αυτά που έχουν γίνει στους τελικούς. Η απογοήτευσή μου είναι πολύ μεγάλη.



Επιτρέψτε μου να αφιερώσω σε ένα πρόσωπο που χάθηκε από την οικογένεια του Παναθηναϊκού, τον Πάρη Δερμάνη. Ήταν εδώ τα καλοκαίρια, ήταν δίπλα και στην Εθνική. Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές για όλους μας, η υπόσχεσή μας είναι ότι θα στηρίξουμε τη γυναίκα και το παιδάκι του. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Πίναμε καφέ στη σειρά με τη Μακάμπι. Θέλω να το αφιερώσω και στον γιο μου που γεννήθηκε πριν από πέντε ημέρες και μου έφερε τύχη".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.