Ads Top

Ραγδαίες εξελίξεις για Λύτρα - Κρίθηκε προφυλακιστέος!


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, μετά την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψής του που εκδόθηκε χθες σε βάρος του και οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο δικηγόρος, ο οποίος έχει ομολογήσει τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, μεταφέρθηκε λίγο πριν από τις 11:00 στο γραφείο του εισαγγελέα με περιπολικό από το Α.Τ Φιλαδέλφειας, όπου είχε περάσει τη νύχτα. 



Η σύλληψή του ήρθε μετά από τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του η σύζυγός του για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί μετά την απολογία του.

Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα ζήτησε μέσω του δικηγόρους της, Θέμη Σοφού, την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση, κάτι που έγινε δεκτό από την ανακρίτρια. 



Απόστολος Λύτρας: Γιατί κρίθηκε προφυλακιστέος 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια έκρινε ότι ο Απόστολος Λύτρας παραβίασε τους δύο από τους τρεις όρους που του επέβαλε. Συγκεκριμένα κρίθηκε ότι παραβίασε τον όρο της υποχρεωτικής μετοίκησης, καθώς και της απαγόρευσης προσέγγισης και επαφής με τη σύζυγό του. 



Όπως κατέθεσε η 37χρονη, ο γνωστός ποινικολόγος της έστειλε μηνύματα σε ομαδική συνομιλία στο Viber, ενώ το βράδυ της Τρίτης, υπήρξε κι ένα επεισόδιο στο σπίτι του ζευγαριού, όταν πήγαν εκεί η πρώην σύζυγος και η κόρη του κ. Λύτρα για να πάρουν προσωπικά του αντικείμενα, με αποτέλεσμα η ίδια να ενεργοποιήσει το panic button. 

Στη δικαστική κρίση βάρυνε επίσης και το γεγονός ότι ο Απόστολος Λύτρας ήταν άφαντος για πολλές ώρες μετά από τη μήνυση που υπέβαλε η σύζυγός του, με τις αρχές να τον αναζητούν ανεπιτυχώς στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. 

«Θα πληρώσω για το λάθος μου», είπε πριν παραδοθεί

Ο ίδιος μάλιστα υπέβαλε μήνυση σε βάρος της συζύγου του για ψευδή καταμήνυση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.