Ads Top

«Μπαμ» από την Ιταλία: Ολυμπιακός και Ρεάλ για τον Μίχαλιουκ


Αποκάλυψη απο την Ιταλία, για τον πρωταθλητή ΝΒΑ, Σβι Μιχαλιουκ που επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο

Έγινε σίριαλ το περασμένο καλοκαίρι. Ο Σβι Μίχαλιουκ, ένας απο τους καλύτερους Ευρωπαίους σουτερ και η προσπάθεια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να τον πείσουν να αφήσει το ΝΒΑ. 



Μια ιστορία που δεν κατέληξε πουθενά μιας και Ουκρανός υπέγραψε στους Σέλτικς με τους οποίους κατέκτησε πριν απο μερικές ώρες το πρωτάθλημα

Αν το σκέφτεται πλέον διαφορετικά; Ποιος ξέρει. Το σίγουρο είναι ότι ο δημοσιογράφος Ματέο Αντρεανι ανέφερε πριν απο λίγο πως «ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ Μαδρίτης ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωση του».



O 27χρονος γκαρντ από το Τσερκάσι, τελείωσε τη σεζόν με 4 πόντους, 1.2 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ και 41.6% εντός πεδιάς. Δεν έπαιξε πολύ (57 συμ) και το μίνιμουμ συμβόλαιο του ($2,346,614) ολοκληρώθηκε.

Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να συζητήσει κάποιος το ενδεχόμενο παραμονής του, στους Σέλτικς. Στην ευρωπαϊκή αγορά όμως τα πράγματα λειτουργούν διαφορετικά. Πολλώ δεν μάλλον αν επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον ομάδων όπως ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ.



Ο Ουκρανός πάντως πέρσι δεν το συζήτησε. Είναι πολλά χρόνια στην Αμερική (2014), έπαιξε στο κολλέγιο του Κάνσας και βρίσκει σταθερά δουλειά στο ΝΒΑ με όπλο το καλό του σουτ.

Το κασέ του είναι πλέον πολύ χαμηλά, αλλά και πάλι για την Ευρώπη είναι παίκτης των 2-2,5 εκατ ευρώ. Να δούμε λοιπόν τι μπορεί να συμβεί. Και αν ο Ιταλός δημοσιογράφος έχει δίκιο
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.