Ads Top

Νέα εξέλιξη με Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ!


Σε ανοικτή γραμμή βρίσκονται οι Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Κωνσταντέλιας, που συζητούν για να πάρουν από κοινού την απόφαση για το αν ο ΠΑΟΚ αποδεχθεί την πρόταση της Ζάλτσμπουργκ

Οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με την Ζάλτζμπουργκ έφτασαν σε τελικό στάδιο πλέον. Οι Αυστριακοί προσφέρουν 17.5 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον "Ντέλια" και αφήνουν επίσης ένα ποσοστό 17.5% στα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή προκειμένου να δελεάσουν τον Δικέφαλο και να κάνουν δικό τους το wonder boy του ελληνικού ποδόσφαιρου.



Ανάλογα μεγάλη πρόταση έχουν κάνει και στον ίδιο τον νεαρό ποδοσφαιριστή, δίνοντας του πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όλα τα παραπάνω είναι το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων που έχουν γίνει και αποτελούν τα στοιχεία που έχουν δοθεί στον Ιβάν Σαββίδη που είναι και αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις να μιλά απευθείας με τους ποδοσφαιριστές που φέρνουν προτάσεις. Κι αυτό κάνει και στην περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια!



Ήδη οι δυο τους μίλησαν και συζήτησαν προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού τι είναι καλύτερο να γίνει, τόσο για την ομάδα όσο και για τον ποδοσφαιριστή. Άλλωστε μεταξύ τους έχει δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης (και σε οικογενειακό επίπεδο) εδώ και χρόνια, μια σχέση που έχει γερά θεμέλια.

Φαίνεται πως από τη συζήτηση αυτή δεν προκύπτει κάτι οριστικό, αφού συμφώνησαν να τα ξαναπούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Ακόμη κι από το γεγονός ότι θα υπάρξει και νέα επικοινωνία φαίνεται ότι υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα πρέπει να γίνει τελικά αποδεκτή η πρόταση της Ζάλτσμπουργκ, που πάντως έχει πλησιάσει κοντά στο να καλύψει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.



Όπως και να έχει, το θέμα του νεαρού μεσοεπιθετικού βρίσκεται σε οριακό σημείο και η κατάληξή του θα φανεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.