Ads Top

Είναι μαζί; Η φωτογραφία Λιάγκα-Μαρίας Αντωνά κυκλοφορεί παντού στο διαδίκτυο


Η Μαρία Αντωνά, μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, φαίνεται ότι γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή και είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Ποια η σχέση της Μαρίας Αντωνά και του Γιώργου Λιάγκα



Μάλιστα, σήμερα, Τρίτη, το πρωί, δημοσιεύθηκε μία φωτογραφία της ραδιοφωνικής παραγωγού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή στη Βουλιαγμένη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπογράμμισε στην εκπομπή “Happy Day” “σήμερα, ο Νάσος Γουμενίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα στη Βουλιαγμένη, υπονοώντας πως αυτό είναι το ζευγάρι που όλοι συζητούν. Δεν ξέρω αν ισχύει. 

Μετά το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας έχει διαλέξει να μην επιβεβαιώσει τίποτα για την προσωπική του ζωή. Είναι δικαίωμα του, έχει δυο παιδιά. Το σίγουρο είναι πως κάνουν στενή παρέα. Εμείς βλέπουμε δυο ανθρώπους που κάνουν πολλή παρέα. 



Εάν ο Γιώργος θα νιώσει έτοιμος κάποια στιγμή να κυκλοφορήσει δημόσια με μια γυναίκα, δεν το ξέρω. Μπορεί να είναι φίλοι. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μιλήσει με τη Μαρία Αντωνά”.

Η Μαρία Αντωνά ξεπέρασε τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη;





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.