Ads Top

Οριστική εξέλιξη με Σλούκα και Εθνική - Το πήρε απόφαση!


Τι αποφάσισε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού
Ο Κώστας Σλούκας πήρε την απόφαση να δηλώσει παρών στη μεγάλη «μάχη» της Εθνικής στο Προολυμπιακό του ΣΕΦ, αφήνοντας πίσω του όσα έγιναν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των τελικών, αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών.


Ο Κώστας Σλούκας, σύμφωνα με πληροφορίες του sdna, αποφάσισε να δώσει το παρών στη μεγάλη «μάχη» που έχει να δώσει η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Ο έμπειρος παίκτης για μία ακόμα φορά αποφάσισε να βάλει πάνω απ’ όλα και όλους την Εθνική ομάδα και το Εθνικό συμφέρον και να βάλει και εκείνος το λιθαράκι του, έτσι ώστε η Εθνική ομάδα να πετύχει τον στόχο της και να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας.



Ο Σλούκας αν και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του και την απογοήτευσή του για όσα συνέβησαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των τελικών της Stoiximan Basket League, αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω του και να τεθεί στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Άλλωστε, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είχε δώσει τον λόγο του στον Βασίλη Σπανούλη και ήταν αποφασισμένος να τον τιμήσει.

Ο τραυματισμός του δεν θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του

Θα πρέπει να σημειωθεί, όμως, ότι ο Σλούκας δε θα μπει άμεσα στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας μιας και ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που αναμένεται να χάσει τα πρώτα φιλικά, όμως ο τραυματισμός του δεν θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο Προολυμπιακό τουρνούα.



Μάλιστα, ο παίκτης με το που τεθεί στη διάθεση της Εθνικής θα εξεταστεί λεπτομερώς και από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας, έτσι ώστε να υπάρχει μια ακριβέστατη  διάγνωση για την κατάστασή του και να υπάρξει ένα ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα για το πως θα μπει στις προπονήσεις.

Η όλη ουσία πάντως είναι ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει στη διάθεσή του τον κορυφαίο Έλληνα παίκτη τη Ευρώπης, ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του και μπορεί να αποδειχθεί κάτι περισσότερο από καταλυτικός για να πάρει η «επίσημη αγαπημένη» το εισιτήριο για το Παρίσι.

ΠΗΓΗΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.