Ads Top

Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν πάνε στην Εθνική!


Αρκετές φαίνεται πως θα είναι οι παράπλευρες απώλειες των ποιοτικών, αλλά και εξόχως επεισοδιακών τελικών της Basket League για την Εθνική Ομάδα που την Δευτέρα ξεκινά την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το διάστημα 3-7 Ιουλίου.

Ο Κώστας Σλούκας μπορεί να μην έθεσε καθαρά εαυτόν εκτός ομάδας, όμως εξέφρασε καθαρά τον πολύ μεγάλο προβληματισμό και τη δυσαρέσκεια του για συμπεριφορές σε βάρος του από διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού.



Στην περίπτωση του οι πιθανότητες να απαντήσει στο κάλεσμα του Βασίλη Σπανούλη είναι ελάχιστες, ακόμα κι αν θεωρείται δεδομένο ότι κάποιες ζυμώσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στο σαββατοκύριακο.

Η περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου είναι διαφορετική. Ο διεθνής φόργουορντ είναι ιδιαίτερα καταπονημένος από την φετινή σεζόν και το χειρουργείο που έκανε και θεωρείται δεδομένο ότι θα απέχει για λόγους υγείας.



Ομιχλώδες είναι και το μέλλον του Κώστα Αντετοκούνμπο, με τις πιθανότητες πάνως να είναι υπέρ της συμμετοχής του από τη στιγμή που στην ομάδα αναμένεται να είναι και ο αδερφός του, Γιάννης.

Ο μόνος 100% σίγουρος είναι ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος έκανε και τη σχετική δήλωση.



Σε κάθε περίπτωση, όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.